atry Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Princ z Persie se vrací na PSP zdroj: Eurogamer Vydavatelský dům Ubisoft oznámil, že jedna z jejich nejúspěšnějších značek posledních let se opět podívá i do UMD mechanik PSP. Druhé zjevení perského prince na PSP (recenze prvního princova zjevení zde) bude vycházet ze třetího dílu pro velké konzole s podtitulem Two Thrones, nicméně PSP verze bude obsahovat exkluzivní levely a multiplayerové možnosti. Na titulu Prince of Persia: Rival Swords pracují vývojáři z Pipeworks Software a na trhu by se tato hra měla v našich končinách objevit ještě před letošními Vánocemi. Hratelnost by měla být velmi podobná původnímu Two Thrones, a tak největší pozornost budí již zmíněné multiplayerové možnosti. Podle vyjádření Ubisoftu by měl multiplayer fungovat tak, že jeden hráč bude hrát za Prince a druhý za jeho alter-ego Dark Prince, přičemž se budou v jednotlivých levelech nahánět a závodit tak, aby se dostali dříve ke spínačům, jejichž prostřednictvím zaškodíte soupeři. ..tohle bude bomba... ..to bude zase hra, kterou si poridim jako origo :) ..snad vyresej ty obcas nevhodny loadingy, ktery byly v Revelation...ale myslim ze po kritice si na to daj bacha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Ty voe, docela narez, doufam ze vyresej nejak jinak tu kameru a zlepsej grafiku to me nejvic stvalo v revelations, btw. do Vanoc to podle me nestihnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Září 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 ..zlepsit grafiku :D...me prijde POP jako jedna z nej vypadajicich her na psp a to vysla uz pred rokem... ...kamera mi prisla taky veresena dobra... ...navic sem nehral celou novou serii POPa ani na PC ani na jiny konzoli, zakze si to vychutnavam vsecho poprve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 ja hraval jednicku na konzoli nes :-) a pak na pocitacu to byli hity :) a pak dvojku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 ..zlepsit grafiku :D...me prijde POP jako jedna z nej vypadajicich her na psp a to vysla uz pred rokem......kamera mi prisla taky veresena dobra... ...navic sem nehral celou novou serii POPa ani na PC ani na jiny konzoli, zakze si to vychutnavam vsecho poprve :) Tak to bude asi tim na kompu vypada prince jako lahoda! A mozna je to tim ze se mi uz zda ze ten prince je furt stejnej (hral sem vsechyn dily na PC) :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 ..zlepsit grafiku :D...me prijde POP jako jedna z nej vypadajicich her na psp ...až na ten brum (?!) - jakýsi šum v grafice, který nás provází celou hrou. Jde to vidět hlavně v tmavších scénách. Nejdřív jsem se lekl a myslel si, že jde o závadu, potom jsem si ale přečetl recenzi na bonuswebu a zjistil, že to tak prostě je... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 ..zlepsit grafiku :D...me prijde POP jako jedna z nej vypadajicich her na psp ...až na ten brum (?!) - jakýsi šum v grafice, který nás provází celou hrou. Jde to vidět hlavně v tmavších scénách. Nejdřív jsem se lekl a myslel si, že jde o závadu, potom jsem si ale přečetl recenzi na bonuswebu a zjistil, že to tak prostě je... :roll: JJ, presne to jsem myslel :) je to takovy mno, sumivy az prasny, no nic, dalsi dil bude snad lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Září 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 ..zlepsit grafiku :D...me prijde POP jako jedna z nej vypadajicich her na psp ...až na ten brum (?!) - jakýsi šum v grafice, který nás provází celou hrou. Jde to vidět hlavně v tmavších scénách. Nejdřív jsem se lekl a myslel si, že jde o závadu, potom jsem si ale přečetl recenzi na bonuswebu a zjistil, že to tak prostě je... :roll: ..tak to ja sem to bral jako takovou tajemnou mhovinu, ktera tam proste patri :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Září 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2006 Tak já jen doufám, že v příštím díle ona "tajemná mlhovina" nebude a komu by chyběla, může si PSP připojit přes adaptér do rozdvojky s prastarým fénem po babičce, případně s pradědečkovou vrtačkou... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Září 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2006 konečně zas něco pro mojí krevní skupinu:) jenom doufám, že tenhle díl nebude tak zdeformovanej bugama jako revelations.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2006 vsimli jste si ze revelation je totalni predelavka pop warior within ? musim rict ze vetsina predelavek z pc nedopadla moc dobre ... je to samozrejme jen muj nazor ale revelations me nebavily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Září 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2006 jo všinul jsem si, že je to předělávka..je to totiž napsaný velkým, tučným písmem v každé recenzi:) mě osobně revelations taky bavili a pořád je to pro mě jedna z nejlepších her na psp. Škoda jen těch bugu kterých bylo v závěru hry tolik, že se to už pomalu ani nedalo hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Chlapci potreboval (no dobre...nepotreboval, ale chtel :D ) bych vedet co si myslite o tejhle novej gamesce...jestli stoji za to...za 800 MB :tick: A jak moc je to stejny jak PC, PS2 verze 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 jo určitě stojí už sem skoro na konci,ted jen porazit toho po*anýho fakíra :) ,a mělo by to bejt myslim stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 ja sem se (o5) seknul .... ted sem kousek po projizdce na trollovi , ale vzhledem k tomu ze jsem se v tehle hre seknul uz aspon po 20ty tak to asi casem zvladnu , ale je to podle me supr hra . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Hraje se to lepe jak pri PoP: Revelations, tam byla pekne posrana kamera? :zipped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Mě příde RS hodně podobný Revelations... nevim, ale zatim mě to baví. Stojí to zato :wink: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Mě příde RS hodně podobný Revelations... nevim, ale zatim mě to baví. Stojí to zato :wink: :mrgreen:Rikas, ze relevations je taky dobry? Abych si doplnil vzdelani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Jo, relevations je taky dobý, ale bohužel sem ho stáh nedávno před rs takže sem ho moc nezahrál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Relevations je dost dobrej, asi někdy v únoru když jsme jeli na lyžák tam měl kámoš PSP a origo PoP: Relevations, každou noc po večerce (asi tak kolem půl desátý) jsme to pařili do dvou do rána a za celej ten tejden jsme to skoro dohráli.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 heh mam dotaz pro ty co uz sou daleko: ja sem se kousnul v ty "misi" u toho zlutyho paprsku, nemyslim uplne poprvy co byl viden, ale az potom - jak se musim dostat mestem dolu (po ruznych tech lavkach apod) a tam zabit nejaky chlapy u toho paprsku (nvm jestli ste to pochopili, ale to neva :lol:) problem je v tom ze kdyz nejakyho killnu tak z toho paprsku zase vzejde a furt dokola...nikam ani nemuzu zdrhnout a nvm co delat jinyho...napoveda mi tam myslim neco psala, ale zkousel sem to a nic :( helpnete kdo muzete pls ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2007 Je to když vydíš z tý věže ten paprsek a z něj vyleze ten kokos? (nevim jak se jmenuje :lol: ) ?? No, já teda nevm, zatim sem kousek zatimhle a přeměnil sem akorát na toho black prince a běham po zdech atd.. Nevim jestli nejsem jěště před tebou. :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 no ja uz sem se nekolikrat premenil na black prince (myslim 2x), a tahle mise je myslim hned po tom co jezdis na tom konskym spreseznim, nebo kousek potom (je tam ten pramen kde si muzes ulozit hru) :bash: Si v tom meste nekde nahore na budove a vidis ten paprsek jak sviti zezdola a musis se tam dostat...a kdyz se tam dostanu tak prave nvm co dal, vzdycky zabiju ty korby ale oni z toho paprsku povztanou a pak me killnou :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Aha tak to já sem jěště zatim.. sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 no musis je zabit vsechny, i ty co vylezou z toho paprsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.