DangerousDave Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 proste vzdy kdyz mas rozostrene videni.... (jako bys jel na CBR 300km/h po dalnici :D ) zmackni trojuhelnik nacez princ nepritele z pacifikuje a ve vhodnou chvili kdy je pripraven k utoku (obraz zcernobili) zmackni ctverec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onlyreal Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 po dlllhom skusani sa to konecne podarilo, takze dakujem vsetkym za pomoc, snad uz nezakysnem : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 po dlllhom skusani sa to konecne podarilo, takze dakujem vsetkym za pomoc, snad uz nezakysnem : ) uvidis ze zakysnes :D je to hra co dokaze potrapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 topic se mi kuli tomu nechtělo zakládat ale nakonec sem si řek že jo. zasek sem se v rival swords v palace workshop. mam sochou svýho fotra rozrazit vrata. na jednom úseku se ale socha zasekne a ať s tou sochou pootáčim jak chci nikdy se tam nevejde a zasekne se o hů hlavu nebo nějakou jinou část těla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Vyzkoušej uplně všechny tři strany... Na jedný to pude určitě... Tady jsem se taky chvíli zasek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 ...jde to..musis ji jen ve spravnej cas spravne natocit...zasekava se bud holi nahore o tramy a nebo tou plosinou o zdi(?nebo co) ..tak ji proste natoc tak at projde..pak posun a pa se musi znova natocit ...myslim, ze se musi i jendou couvnout(to si nejsem jist).. ..jinak je tady uz topis POP:RS..sam sem ho zakladal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onlyreal Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 tam som mal aj ja problem, v podstate takto: R – HT – R – R – C – L – C – R – C – R – CC – R (HT a half turn ( 2 C or 2 CC in a row)) ja som sa uz nedostal cez tych dvoch o kusok dalej a po niekolkych desiatkach neuspesnych pokusoch som to vzdal... : ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejtmi Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Ahoj , prosím o radu , hraju tuhle hru Prince of persia : rival swords ( mimochodem dost mě chytla , všem doporučuji ) ale zasekl jsem se v jednom kole , určitě ti ,kdo to hráli si na to vzpomenete , je to tam jak vejdu do tý arény a tam je ta obrovská potvora s mečem ( asi člověk ) nevim jak ho mám zabít..........na obvodu areny jsou 2 skokánky , na ně se vyšplhám a když dám trojuhelník Prince mu skočí na záda a chce ho bodnout šavlí , ale vždy neuspěšně.....jak ho mám zabít??? díky za odpověď:wohow: :wohow: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 no právě že tam musíš vždycky vylést co nejvíš to jde abys mu skočil na hlavu a pak mu vypíchneš oko,pak to uděláš znovu na druhý straně a vypíchneš druhý a pak mu jdeš do nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejtmi Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 ale já když na něj skočím tak on mě odhodí a já spadnu ......... co mám mačkat , když na něj skáču?? kolečko pro útok????? jdu to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 no pokud skáčeš dobře tak by se tam měl jako vždy zpomalit čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejtmi Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 počkej ...........mě se tam nikdy nezpomaluje čas jenom ho mužu vracet nazpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejtmi Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 to spomalování času - není to ten první prince??? písky času ..........tam se spomaluje čas ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 ..musis pockat az "obraz zcernobily" - jako pri "fast attaku"(nebo jak se to menuje) a pak tusim ze trojuhlenicek..takhle ho pichnes 3x a on te odhodi...pak na nej skocics znova a vypichnes druhy oko a pak uz mu jen behas pod nohama a sekas mu di nich ...btw uz tu je topic o tehle hre, kde je tahle i jine zasekove situace probirane (pouzij tlacitko hledat) EDIT: zpomalovani i vraceni casu je i v tomto princovi..ale ses dost na zacatku, takze to jeste asi nemas (mozna jen to vraceni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejtmi Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 jo jasný ten obraz nesčernobílá ,ale jako by se na okrajích rozmaže a pak dám trojuhelník a on na něj skočí no , za chilku to zkusim já jsem dával hledat a našlo to něco o rival swords , ale tam tohle rozebraný není.......:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 ..hmm...jak dlouho si asi hledal... :) ..nasel sem dohromady cca 5 topicu o tyhle hre... ..jasny je snazsi zalozit novej thread, kdyz ma clovek problem nez dohledavat naky starsi(kde uz to je sice vyreseny) http://console-forum.net/showthread.php?t=1511&highlight=prince ...tenhle sem zalozil uz v zari..nez hra vysla..stejne bylo nasledne zalozeno dalsich nekolik.. http://console-forum.net/showthread.php?t=5967&highlight=prince http://console-forum.net/showthread.php?t=6852&highlight=rival+swords ..mozna bych je sloucil...nebo uzavrel a presmeroval vsechno do jednoho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 ..hmm...jak dlouho si asi hledal... :)..nasel sem dohromady cca 5 topicu o tyhle hre... ..jasny je snazsi zalozit novej thread, kdyz ma clovek problem nez dohledavat naky starsi(kde uz to je sice vyreseny) http://console-forum.net/showthread.php?t=1511&highlight=prince ...tenhle sem zalozil uz v zari..nez hra vysla..stejne bylo nasledne zalozeno dalsich nekolik.. http://console-forum.net/showthread.php?t=5967&highlight=prince http://console-forum.net/showthread.php?t=6852&highlight=rival+swords ..mozna bych je sloucil...nebo uzavrel a presmeroval vsechno do jednoho.. Zlepil som 4 thready dokopy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Counterfeit Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 robily ste někdo držku těm dvěma týpkum jak skončí ten jeden "chariot race" tak sou tam bossové (s hudbou která zní asi takhle... tumtumtum.. tududum) a fakt je nemůžu zbít chápu, že musim udělat 3x standard atak na týpka s mečem, týpek se sekerou se zabodne do země a pak ho bodam a pak speedkill, ale voni se ty jejich útoky nedaj blokovat a dycky mě sundaj... ňáký triky?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Musis tepat do toho s tim mecem a uhnout se az ten s tou sekerou p tobe sekne, ty se uhnes a das mus speedkill a takhle asi 4x a budes to mit hotovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 Když se ten se sekerou napřahuje, nejlepší je udělat kotoul do strany a pak za něj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejtmi Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 čus jak mám zabít tu příšeru v kole ( zamecké zahrady , nebo tak nějak se to jmenuje ) asi 30. kolo..............je to ta druhá vetší příšera , není to ta v tý aréně !!!! vždycky ji sekám do nohou a ona si klekne a já ji vylezu na záda ,ale hned mě odhodí............ díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 tady mas uryvek z navodu na abc games Potom skočte do priestoru pod vami. Tu sa na vás vyrúti mini boss, nejaký golem. Je vcelku jednoduchý. Stačí sa vyhýbať jeho útokom, takže sa mu motajte za chrbtom a sekajte mu do nôh. Po pár ranách padne na kolená. Vyskočte na neho a v pravej chvíli (spomalenie ako pri Speed Kille) zabodnite do neho meč. Teraz ho môžete ovládať, takže si užijete ďalšie závody. Najprv s ním prerazte bránu a utekajte nedlhým kanálom. Tak, ako keď ste riadili koč, tak aj tu sa o stenu môžete ošuchnúť, no priamym nárazom sa vyhýbajte. Po priamom náraze golem spadne, zavalí vás a to je koniec. Tak sa zabavte a dobehnite zdarne na koniec. Keď zosadnete, už len vylezte po rebríku napravo k fontáne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Ahoj, Začal jsem hrát Prince a zaseknul jsem se hned zezačátku... Jsem v save PALACE BALCONY. Dostal jsem se do místa, kde přijdu před místnost a je tam "OKO" abych si místnost prohlídnul. Když se podívám, tak vidím protivníka "o patro výš". Vylezu tam a zabiju ho, ale už se nemůžu dostat dál. Na levý straně na stěne jsou takový otvory, kam se normálně dá zapíchnout dýka. Já se tam ale nedostanu. Když chci vyběhnout po zdi, tak odskočím dřív, než se dostanu na k tomu otvoru... Co s tím? Jak to projít? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 tady mas uryvek z navodu na abc gamesPotom skočte do priestoru pod vami. Tu sa na vás vyrúti mini boss, nejaký golem. Je vcelku jednoduchý. Stačí sa vyhýbať jeho útokom, takže sa mu motajte za chrbtom a sekajte mu do nôh. Po pár ranách padne na kolená. Vyskočte na neho a v pravej chvíli (spomalenie ako pri Speed Kille) zabodnite do neho meč. Teraz ho môžete ovládať, takže si užijete ďalšie závody. Najprv s ním prerazte bránu a utekajte nedlhým kanálom. Tak, ako keď ste riadili koč, tak aj tu sa o stenu môžete ošuchnúť, no priamym nárazom sa vyhýbajte. Po priamom náraze golem spadne, zavalí vás a to je koniec. Tak sa zabavte a dobehnite zdarne na koniec. Keď zosadnete, už len vylezte po rebríku napravo k fontáne. Ahoj, koukám na web ABC Games, ale na Rival Swords tam návod není... Kde ho najdu? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.