Silvisek Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 Dobry den, chci se zeptat jestli zapnu na samsung galaxy s3 mini wifi.Dekuji Citovat
0 cklars Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 jako wifi zapnes ale nechapu jak mislis mini wifi? :D Citovat
0 Silvisek Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 jako ale jak ji zapnu .. (mam samsung galaxy s3 mini ...) Citovat
0 Chris01 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 jako wifi zapnes ale nechapu jak mislis mini wifi? :Dto si zabil :D mini wifi Citovat
0 cklars Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 jo jednoduse des do nastaveni tam mas wifi zapnout najdes sit pripojise a serfuj :D Citovat
0 Silvisek Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 ok kouknu se a ozvu ... díky :) Citovat
0 cklars Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 to si zabil :D mini wifi kdyt tam ma napsany S3 mini wifi tak co me mohlo jinyho napadnout :D nez nejaka mini WIFI Citovat
0 cklars Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 ok kouknu se a ozvu ... díky :) ok kdyz tak ptejse ;) Citovat
0 Silvisek Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 ok kdyz tak ptejse ;) jojo uvidim a snad to pude Citovat
0 hosanek Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 Má tam mít čárku. Noa? Nikdo není dokonalej, každopádně ano takhle v nastavení je možnost wifi na to klikni a potom zvol síť v tvém dosahu na kterou se připojíš a jedeš, nebo taky můžeš vytáhnout jakoby z horní části displaye takovej panel kde jí můžeš zapnout potom ti to hodí oznámení že některý síťe jsou k dispozici a ty jenom to otevřeš a tam si vybereš.. Citovat
0 cklars Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 Má tam mít čárku. Noa? Nikdo není dokonalej, každopádně ano takhle v nastavení je možnost wifi na to klikni a potom zvol síť v tvém dosahu na kterou se připojíš a jedeš, nebo taky můžeš vytáhnout jakoby z horní části displaye takovej panel kde jí můžeš zapnout potom ti to hodí oznámení že některý síťe jsou k dispozici a ty jenom to otevřeš a tam si vybereš.. hosanku musis chapat lidi ja jsem se zeptal ja jsem nesoudil stim nastavenim to bude urcite zatim jednodusi jestly je to novacek ;) Citovat
0 Silvisek Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 Má tam mít čárku. Noa? Nikdo není dokonalej, každopádně ano takhle v nastavení je možnost wifi na to klikni a potom zvol síť v tvém dosahu na kterou se připojíš a jedeš, nebo taky můžeš vytáhnout jakoby z horní části displaye takovej panel kde jí můžeš zapnout potom ti to hodí oznámení že některý síťe jsou k dispozici a ty jenom to otevřeš a tam si vybereš..Pravě že všechny site jsou zahesovane :cry: Citovat
0 hosanek Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 Jo, to je jasný, jen takovej postřeh já už to nastavení kvůli wifi neotevřu ten panel se mi zdá praktičtější navíc to často přepínám abych šetřil baterku takže tal. Btw : samsung galaxy S3 mini je typ telefonu ;) PS : já myslel že se připojuješ na svojí wifi, volné wifi zdarma jsou často v restauracích,hotelích a všob. různejch atrakcí :) Např. KFC,MCdonald,.. Citovat
0 cklars Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2012 skoc do mekace kfc a tam to je ;) ale aspon uz to umis tak v budoucnosti stim nebudes mit problemy :) Citovat
Otázka
Silvisek
Dobry den, chci se zeptat jestli zapnu na samsung galaxy s3 mini wifi.Dekuji
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.