Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak zapnu wifi?

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Má tam mít čárku. Noa? Nikdo není dokonalej, každopádně ano takhle v nastavení je možnost wifi na to klikni a potom zvol síť v tvém dosahu na kterou se připojíš a jedeš, nebo taky můžeš vytáhnout jakoby z horní části displaye takovej panel kde jí můžeš zapnout potom ti to hodí oznámení že některý síťe jsou k dispozici a ty jenom to otevřeš a tam si vybereš..

• 0
Odesláno
Má tam mít čárku. Noa? Nikdo není dokonalej, každopádně ano takhle v nastavení je možnost wifi na to klikni a potom zvol síť v tvém dosahu na kterou se připojíš a jedeš, nebo taky můžeš vytáhnout jakoby z horní části displaye takovej panel kde jí můžeš zapnout potom ti to hodí oznámení že některý síťe jsou k dispozici a ty jenom to otevřeš a tam si vybereš..

hosanku musis chapat lidi ja jsem se zeptal ja jsem nesoudil stim nastavenim to bude urcite zatim jednodusi jestly je to novacek ;)

• 0
Odesláno
Pravě že všechny site jsou zahesovane :cry:
  • 0
Odesláno

Jo, to je jasný, jen takovej postřeh já už to nastavení kvůli wifi neotevřu ten panel se mi zdá praktičtější navíc to často přepínám abych šetřil baterku takže tal. Btw : samsung galaxy S3 mini je typ telefonu ;)

PS : já myslel že se připojuješ na svojí wifi, volné wifi zdarma jsou často v restauracích,hotelích a všob. různejch atrakcí :) Např. KFC,MCdonald,..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu