Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vyčerpané kody, instalace her do PS

djgas

Otázka

Ahoj všichni, jsem lama, která si včera dovezla domů PS3 a tak nějak pátrám po základních informacích, které jsem tu nenašel...Někteří prodejci použitých her varují před tím, že mohou být vyčerpány kody, co to znamená, že nebude možné hrát on-line?Pak je tedy jetá hra k ničemu, co ještě hrozí při koupi použitých her?Jak je to z registracemi her, pokud už jednou byla registrována, pak je mi tedy k ničemu?

Co se týče stahování z PS store, jsou tam o tolik výhodnější ceny než při koupi-krabičkové verze?

Nechápu proč cpou do PS3 tak velké HDD když se stejně hra nedá ukládat do PS3, při flashnutí(nebo co je potřeba) hrozí ztráta záruky?Předpokládám, že pak nejde využívat PS 3 on-line, natož hrát po netu?

Předem díky za odpovědi.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

U vetsiny her je online pass pokud je pouzity tak nemuzes hrat multiplayer jen singl, zadne registrace krabicovych her nejsou. na storu je tak jak u ktere hry, je tam ta vyhoda ze si tu hru muzes s nekym koupit napul tim padem platis jen pulku ceny a tim se dostavam k velikosti HDD kdyz su tu hru stahnes ze store tak ty hry zabiraji misto napr. infamous 2 ma 14GB, kazda hra se instaluje a tak si zabere nejake to misto, kdyz ps3 flashnes tak nemuzes hrat online a ztrata zaruky bude asi taky

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky za odpověď, mám to tedy chápat tak, že pokud je on-line paas použitý, nezahraju si po síti?Je tu ještě možnost, že by mi prodejce s hrou dal i jeho použitý pass nebo je to vázané na mac adresu PS3?Když koupím hru napůl, tak tomu kamarádovi musím zřídit dalšího Usera, tím pádem,ale bude mít přístup a možnost stáhnutí všech mých her zakoupených v PS store....?

U vetsiny her je online pass pokud je pouzity tak nemuzes hrat multiplayer jen singl, zadne registrace krabicovych her nejsou. na storu je tak jak u ktere hry, je tam ta vyhoda ze si tu hru muzes s nekym koupit napul tim padem platis jen pulku ceny a tim se dostavam k velikosti HDD kdyz su tu hru stahnes ze store tak ty hry zabiraji misto napr. infamous 2 ma 14GB, kazda hra se instaluje a tak si zabere nejake to misto, kdyz ps3 flashnes tak nemuzes hrat online a ztrata zaruky bude asi taky
Odkaz ke komentáři

• 0

Ano pokud je pouzity tak ti nepujde hrat po siti a i kdyz budes mit ten pouzity online pass bude ti k nicemu uz nepujde pouzit, k tomu storu musis si vytvorit PSN ucet kde tu hru koupis a tomu kamarodovi musis dat prihlasovaci udaje on si v ps3 zalozi novyho usera a tam se prihlasi tim uctem na kterem je ta hra, ano bude mit pristup ke vsemu co je na tom uctu zakoupene, proto se to dela tak ze se vzdycky na 1 hru zalozi uplne novy PSN ucet

Odkaz ke komentáři

• 0

V některých případech odemyká online pass i některé části singleplayer hry např u Batman Arkham City odemyká Catwoman. Každopádně online passy se váží na účet, ne na konzoli. Ale onliny passy se dají ke hrám zakoupit právě na PSN.

Flashem se záruka neztrácí - lze přeinstalovat zpět na oficiální FW.

Odkaz ke komentáři

• 0

Diky moc,tak to je fajn jen by me zajimalo kolik ty passy cca stojí?byl by tu nekde odkaz pro lamy na flash,abych si predstavil,co to obnasi?diky

V některých případech odemyká online pass i některé části singleplayer hry např u Batman Arkham City odemyká Catwoman. Každopádně online passy se váží na účet, ne na konzoli. Ale onliny passy se dají ke hrám zakoupit právě na PSN.

Flashem se záruka neztrácí - lze přeinstalovat zpět na oficiální FW.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ještě jeden dotaz, hraju Killzone3 a nemohu uložit pozici ve hře,abych ji nemusel pokaždé hrát znovu?Zkoušel jsem jít do Game saved data, vidím jen sort, copy,delete, information, ale nevím jak ji uploadnout?Co dělám špatně, a nevím jak se savuje hra?

Dále za boha nemůžu vidět HDD disk , flashky vidím,ale disk ne...přitom je zformátovaný na FAT32....?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu