L0rd-B@ker Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Mam novy xbox s rgh a freestyle 3 a vsechny hry na nem jedou ok, krome dance central. Zkousel sem dance central 3 i 2 a pokazde se to po vyberu typu hry a skladby jakoby zustane stat u loadingu a nikam se to nehne, ale animace bezi, jen se to,za loading nedostane...nevite v cem muze byt error? Mam xbox s 250gb. Pomozte prosim, tipy, navody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 nedavas temer zadny info, jen ze mas rgh ,jaka je verze dashboardu, jak si hru prevedl ,kam nakopiroval, z ceho ji hrajes interni/externi ,mas u hry dotazeny title updates ,mas aktualni dashlaunch nastavoval si v nem neco nebo ho mas v defaultu, mas udelany id profilu pro kinect predevsim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L0rd-B@ker Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Mám dashboard verze 2.0.15574.0, hra je nainstalovaná na hdd v content/0000000...nic sem nenstavoval :) mám ten xbox nový, a všechny ostatní hry mi jedou, fifa 13, just dance, hip hop dance, jen dance central takhle blbne :idea: ID profilu? to jsem trošku mimo asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 (upraveno) v klasickym dasboardu kinect setings tam uz si to najdi pro svuj profil se nechas oskenovat kinectem chvili blbnes pred telkou a ulozi si te to a rozpozna to muze bejt problem je to kinectova hra edit: hra nainstalovana? z ceho, prevedena z iso v pc a nakopirovana doufam Upraveno Prosinec 8, 2012 uživatelem chipomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L0rd-B@ker Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Mám to udělaný přes ten settings...a hra je překopirovana :) převedena z isa v pc a překopirovana na hdd v xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 prevedena do ceho me treba neslo gta jako rozbleny,ale pres GOD me sel nebo nekdy pomuzou ty title jak psal chipomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikita79 Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 lord baker vyřešil jsi nějak ten dance central ?já totiž mám uplně stejný problém jako ty s tou hrou.že t ukazuje je ten loading a dal nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyp Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Přesně. taky mi to nejde. Jednička jde ok ale 2 a 3 ne. prostě hra jede normálně ale po vybrání skladby tak najede .... load a tam je konec. dál to prostě nejede. taky mám novou kon. s RGH a stejnej DB a FSD převedl jsem to v GODu. nyní stahuji znovu a jdu dělat pokusy. (dcera chce tancovat :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyp Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Kam s tím Titl update? mam staženo na obě verze_ NA xbox jsem prozatím napůl lama tak prosím o radu děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikita79 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 jo dcera chce taky tančit a nejen dcera i já:))ale já si s tím vubec nevím rady.ty stahuješ odněkud hry?to ani nevím že to jde,ja musím zanést do obchodu a oni mi nahrajou co chcu.ale když jsem jim rekla že mi dance central nefunguje tak mi akorat nabidli jinou ale tak je o nicem:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyp Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 odkukoliv z warezu (sekce herní konzole) tam jich jsou stovky. Pokud máte RGh čip tak stačí tahat verze pro Jtag/RGH nejsou tak velké (a pokud nejsou prímo pro RGH tak tahat klasicky ISO) Hry jsou ještě na torrentech taky hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyp Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 tak jsem to i Updatnul přes Wifi a pořád nic i Dlc jsem tam nokppčil ale prostě se to vždy sekne a nic nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikita79 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 tahat pres ISO:))to je pro mě vyšší odborná ale nevadí..snad nekde pohledam navod jak na to pač vubec nevím o čem je řeč.Co se tyče dance central tak to me mrzí že to nijak nejede,sakriš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyp Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 ted jsem pročítal že to má něco společného s verzí DB 15574 čeká se na nějakou opravu někomu pomohl update na 16... ale zase to má jiné mouchy takže nevím prostě počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyp Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 VYŘEŠEN problém s DANCE CENTRAL 2 stahnout patch a postup je přiložen v návodu. http://share-rapid.cz/stahuj/im72fpv3 nebo zde http://www.ulozto.cz/xHo5R4A/dance-central-2-patch-by-xyp-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikita79 Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 VYŘEŠEN problém s DANCE CENTRAL 2 stahnout patch a postup je přiložen v návodu. http://share-rapid.cz/stahuj/im72fpv3 nebo zde http://www.ulozto.cz/xHo5R4A/dance-central-2-patch-by-xyp-rar dekuji,zkusím nekde splašit dance central 2 mám doma jen tu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyp Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 tak jsem pořešil i Dance central 3 návod je přiložen. přeji příjemnou zábavu ještě stáhněte DLC je tam mraky nových songů např.: PSYGangnam style tady to máte: http://www.ulozto.cz/xjRmECT/dance-central-3-patch-fix-by-xyp-rar nebo zde: http://share-rapid.com/stahuj/jx544621?dealer_id=641336 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 cau nevis kde bych stahnul to dlc k dance central 3 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 tak jsem pořešil i Dance central 3 návod je přiložen. přeji příjemnou zábavu ještě stáhněte DLC je tam mraky nových songů např.: PSYGangnam style tady to máte: http://www.ulozto.cz/xjRmECT/dance-central-3-patch-fix-by-xyp-rar nebo zde: http://share-rapid.com/stahuj/jx544621?dealer_id=641336 Supr funguje akorat se mi hra po naskenovani neobjevi mezi ostatnimi.Musim ji spoustet presspravce souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Jak nahraju DLC do ripu z xbox image Browseru? Musi to byt jen GOD format? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyp Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Jak nahraju DLC do ripu z xbox image Browseru? Musi to byt jen GOD format?já bych řekl že stačí tu složku s DLC nakopírovat na hdd bude vypadat jako god formát (složka s číslem) hra by si dlc měla najít normálně. (jestli to tak bejt musí to nevím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 ahoj, rad bych se taky zeptal. Pokud nemam RGH, ale jen flash lt+3.0 , ale mam IHASku. Je mozny hrat predchozi pisnicky z dvojky ve trojce ? potom, je nejakym zpusobem mozny tam dodat DLC songy ? kdyz nechci na live ? dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldo Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 Ahoj všem a předem se omlouvám za otvírání starého tématu. Koupil jsem dceři na vánoce xbox s RGH a nejde mi rozchodit Dance centre 2. Dance centre 3 jsem podle postupu výše a stažení pathe rozchodil a vidím ji i v nabídce her. Dvojka se mi nedaří - path je trošku jiný a možná dobře nechápe návod. Iso otevřít umím a v něm mám přepsat default.xex a ve složce GEN soubory main_xbox.hdr a main_xbox_0.ark? Path ale poslední 2 soubory má jinak pojmenované - patch_xbox.hdr a patch_xbox_0.ark. Zkoušel jsem snad všechny možné varianty - přejmenovat, jen nakopírovat. A stále nic. Byl by tady někdo ochotný a trpělivý, který úplnému amatéru vysvětlí nebo popíše přesný způsob co kam nakopírovat, přepsat, smazat ... aby hra fungovala? Byl bych moc vděčný a předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.