Jump to content

Xbox a Dance Central - prosím pomozte

Recommended Posts

Mam novy xbox s rgh a freestyle 3 a vsechny hry na nem jedou ok, krome dance central. Zkousel sem dance central 3 i 2 a pokazde se to po vyberu typu hry a skladby jakoby zustane stat u loadingu a nikam se to nehne, ale animace bezi, jen se to,za loading nedostane...nevite v cem muze byt error? Mam xbox s 250gb. Pomozte prosim, tipy, navody

nedavas temer zadny info, jen ze mas rgh ,jaka je verze dashboardu, jak si hru prevedl ,kam nakopiroval, z ceho ji hrajes interni/externi ,mas u hry dotazeny title updates ,mas aktualni dashlaunch nastavoval si v nem neco nebo ho mas v defaultu, mas udelany id profilu pro kinect predevsim?

v klasickym dasboardu kinect setings tam uz si to najdi pro svuj profil se nechas oskenovat kinectem chvili blbnes pred telkou a ulozi si te to a rozpozna to muze bejt problem je to kinectova hra

edit: hra nainstalovana? z ceho, prevedena z iso v pc a nakopirovana doufam

Edited by chipomil

• 3 weeks later...
tak jsem pořešil i Dance central 3

návod je přiložen. přeji příjemnou zábavu

ještě stáhněte DLC je tam mraky nových songů např.: PSYGangnam style

tady to máte:

http://www.ulozto.cz/xjRmECT/dance-central-3-patch-fix-by-xyp-rar

nebo

zde: http://share-rapid.com/stahuj/jx544621?dealer_id=641336

Supr funguje akorat se mi hra po naskenovani neobjevi mezi ostatnimi.Musim ji spoustet presspravce souboru.

• 4 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 years later...

Ahoj všem a předem se omlouvám za otvírání starého tématu. Koupil jsem dceři na vánoce xbox s RGH a nejde mi rozchodit Dance centre 2. Dance centre 3 jsem podle postupu výše a stažení pathe rozchodil a vidím ji i v nabídce her. Dvojka se mi nedaří - path je trošku jiný a možná dobře nechápe návod. Iso otevřít umím a v něm mám přepsat default.xex a ve složce GEN soubory main_xbox.hdr a main_xbox_0.ark? Path ale poslední 2 soubory má jinak pojmenované - patch_xbox.hdr a patch_xbox_0.ark. Zkoušel jsem snad všechny možné varianty - přejmenovat, jen nakopírovat. A stále nic. Byl by tady někdo ochotný a trpělivý, který úplnému amatéru vysvětlí nebo popíše přesný způsob co kam nakopírovat, přepsat, smazat ... aby hra fungovala? Byl bych moc vděčný a předem děkuji.