Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

v klasickym dasboardu kinect setings tam uz si to najdi pro svuj profil se nechas oskenovat kinectem chvili blbnes pred telkou a ulozi si te to a rozpozna to muze bejt problem je to kinectova hra

edit: hra nainstalovana? z ceho, prevedena z iso v pc a nakopirovana doufam

Upraveno uživatelem chipomil
  • 3 weeks later...
Odesláno
tak jsem pořešil i Dance central 3

návod je přiložen. přeji příjemnou zábavu

ještě stáhněte DLC je tam mraky nových songů např.: PSYGangnam style

tady to máte:

http://www.ulozto.cz/xjRmECT/dance-central-3-patch-fix-by-xyp-rar

nebo

zde: http://share-rapid.com/stahuj/jx544621?dealer_id=641336

Supr funguje akorat se mi hra po naskenovani neobjevi mezi ostatnimi.Musim ji spoustet presspravce souboru.

• 4 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 years later...
Odesláno

Ahoj všem a předem se omlouvám za otvírání starého tématu. Koupil jsem dceři na vánoce xbox s RGH a nejde mi rozchodit Dance centre 2. Dance centre 3 jsem podle postupu výše a stažení pathe rozchodil a vidím ji i v nabídce her. Dvojka se mi nedaří - path je trošku jiný a možná dobře nechápe návod. Iso otevřít umím a v něm mám přepsat default.xex a ve složce GEN soubory main_xbox.hdr a main_xbox_0.ark? Path ale poslední 2 soubory má jinak pojmenované - patch_xbox.hdr a patch_xbox_0.ark. Zkoušel jsem snad všechny možné varianty - přejmenovat, jen nakopírovat. A stále nic. Byl by tady někdo ochotný a trpělivý, který úplnému amatéru vysvětlí nebo popíše přesný způsob co kam nakopírovat, přepsat, smazat ... aby hra fungovala? Byl bych moc vděčný a předem děkuji.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu