Rowan Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Lokaci tam je hodně, jen je důležité otevřít správně dveře ;) nic víc nic min :) Citovat
onefootman Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Jo hele mam schovavat slabsi zbrane? Jakl jestli se.daj nekde prodat nebo tak Citovat
Rash182 Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Rikam severovychodne..kousek od te velke diry v zemi je sestup dolu po schodech. Proc hrajes offline? Zbrane se neprodavaji..naopak misto levelovani vylepsuj zbrane, coz ti pomuze vic. Zatim presne neznam system, ale na +3 jde vylepsit vsechno jednoduse pomoci Titanite Shardů..par jich najdes a jinak je za 800 prodava kovar. Pak uz jsou potreba Large Titanite Shardy Citovat
headhot Odesláno Březen 15, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 (upraveno) katedrala je super na farming dusi. Takze pres bossem je takovy ostruvek,staci tam nalakat ty rytire a preskakovat a oni sami popadaji, cca za 10 min 10tis dusi. Neni zac:D z toho rytire, co ma obou ruc, pada ultra greatsword, ta dmg je fakt brutalni pro warriora povinnost Upraveno Březen 15, 2014 uživatelem headhot Citovat
onefootman Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 V ty ktatedrale ted jsem,a parkrat se mj podarilo ze rytir spadnul dolu do vody ale asi se vratim k bossovi Lost giant...toho jsem jeste nedal ... Jinak hraju offline protoze bohuzel hraju na rgh :-( Citovat
Rash182 Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Co je rgh? No ja uz se tam ted vracet nechci.. v tom podzemi to taky neni uplne spatny. Byl tam uz nekdo? Jinak asi se vydam STR cestou..zatim mam Bastard Sword a davam ty velky rytire na 3-4 rany (jedno kombo). Last Giant je jednoduchej..nepouzivej zamerovani, jeden nebo dva udery do noh a pryc Citovat
headhot Odesláno Březen 15, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 tak jak clovek sunda padaci most,je tam konecne ring,co dava vice zivota v hollow,takze je to uz mini rozdil v zivotech. Uz muzu umirat jak chci rgh znamena,ze si hru ukradl Citovat
Chloe Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 (upraveno) Ten padací most je kde? Ring by se docela hodil :) Pursuer je jednoduchý, pokud hrajete s někým jiným. Jeden (či lépe dva) člověk si stoupne za ty balisty. Třetí člověk táhne bosse do rány. Stačí 3x střelit a je po něm :) Btw kde se dá sehnat lepší equip? Z bossů nepadá? Mám pořád to, co jsem dostal na začátku... Upraveno Březen 15, 2014 uživatelem Chloe Citovat
Rash182 Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Co se tyce tech balist.. povedl se mi krasny zasah. Sundal jsem omylem hosta i summona jednou ranou :D Citovat
onefootman Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Tak jsem udelal Last Gianta ( muj prvni boss) a rikam si pohoda ted.bude na chvilku klid,no a ted bum a Dragon rider.... A ja mel u sebe 4000 dusi :'( Citovat
Rash182 Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Dragon Rider je snad ten nejlehci boss v cele serii..snad se to ani jako boss neda brat. Proste utikas kolem neho a sekas..nic vic Citovat
onefootman Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 (upraveno) No tak jasne,jenze me to nejde jako Vam :-) me delal problemy i ten rytir s tim dlouhym mecem,a ted jsem prisel jak na nej a musel jsem se smat ( ano sam sobe) :-) ze jsem s nim tolikrat umrel...a na Dragon ridera koukam se musi jit uplne stejne.... Furt se mu drzet za zady Edit : No tak Dragon Rider je tuhej,nasel jsem prsten co mi reguluje ubytek HP v mrtvym stavu pri opakovani a prsten co mi pri porazeni soupere malinko prida zivotu :-) zacina me to mooooc bavit ;-) http://www.eurogamer.cz/articles/navod-dark-souls-2 Upraveno Březen 15, 2014 uživatelem onefootman Citovat
headhot Odesláno Březen 15, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 no momentalne uz to hraju hlavne coop a expim na opakovani bossu. zatim lvl 58, jinak nejvic strarosti mi delalo trio bossu. I ve vice lidech je to tuhy boj, jako mag jste docela do poctu:) Citovat
onefootman Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Jako 3 bossove najednou? No tvl tak to se mam na co tesit :-( Citovat
Rowan Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 No me povidej sice cpu hodně lvl do str a dex ale jako mag to prostě nedozenu.... Citovat
onefootman Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Ja jsem zatim na maga nesahl... Asi bych tam mel taky hodit nejaky bodiky... Citovat
headhot Odesláno Březen 15, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Jako 3 bossove najednou? No tvl tak to se mam na co tesit :-( jak te odnese orel,tak prvni boss, neumim si to predstavit hrat solo. jinak jsem presel na novou postavu maga a udelal si z nej warriora:) Citovat
onefootman Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 Hele jak byly prezentovany ty videa ze hry s tim rytirem se zelenym plastem tak to byl knight nebo warrior? Jinak ve hre by pak mel.bejt talisman kterej pouzijes pro zmenu postavy,pouzil jsi ho? Citovat
headhot Odesláno Březen 15, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Březen 15, 2014 nedival jsem se na videa s prezentaci. Ne vytvoril jsem novou postavu, ty tri hodiny jsem dohnal za pul hodky. mag je silny ze zacatku a pak uz je lepsi mit melee Citovat
kukish Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2014 (upraveno) Nevíte, k čemu je ta rakev u té vody na začátku? Vlezu do ní, loading a zas vylezu. Nevšiml jsem si, že by se něco stalo, teda krom toho, že ožijou enemies. A to prázdné ptačí hnízdo slouží stejně jako v jedničce? Chápu, že to mohou být otázky, jejichž odpovědi by mohli jiným něco prozradit, tak stačí jen nějaký náznak nebo tak. Diky. Upraveno Březen 16, 2014 uživatelem kukish Citovat
Rowan Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2014 A krom toho ze se ti změní pohlaví :D Citovat
headhot Odesláno Březen 16, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Březen 16, 2014 kua ja si rikal,proc ta moje postava vriska jak zenska:D Hlavne,ze to pohlavi nema vliv na staty. Citovat
Rowan Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2014 (upraveno) :D :D JoJo to me velice pobavilo, já to přisuzoval ze je ten kouzelník srac proto jeci jak holka, az jsem tam vlezl bez helmy a vylezl a culikem, říkám no doprdele co to jako ma byt :D Upraveno Březen 16, 2014 uživatelem Rowan Citovat
fidus Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2014 Jedna rada pro ty co nectou jako ja ten radoby manual co je u hry. Pokud chcete vyvolat pomoc u nejakeho bosse, nesmite byt v Company of Champions Covenantu. Ja dva dny nemohl prijit na to proc nemuzu vyvolavat ostatni hrace. Abbandon u kocky a join Way of Blu u majaku pomohl. Citovat
Kometa Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2014 (upraveno) Zdarec, ty veci, co najdu po ceste nejdou prodat? Pouze je přes inventář discardnout? Mám na mysli helmy, brnění atd... Upraveno Březen 16, 2014 uživatelem Kometa Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.