Rowan Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 Tak nezahrajes si to online tudíž to nemá cenu vůbec hrát, navíc je to hc hra pro opravdové hráče a ti si to opravdu koupi takže tech par warezu je zbytečně řešit....pokud to chceš hrát kup si to a podpor vydavatele nebo nekupuj a nehraj Citovat
Fogzila Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 ja viem co je dark souls spravil som platinu aj na des aj ds ale niesom ♥♥♥♥♥ ked mam malo penazi nebudem kupovat nieco take drahe ja som len chcel vediet či niekto nevie ten bug ... Citovat
Kinimod84 Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 (upraveno) Fogzila vůbec ho neřeš to je pan moralista myslí si že když má doma poličku z origo hrama a pajdulákama co k nim dostal tak že si před ním sednem na p.del je zakomplexovaný.... zkus nějaký patch jestli je Upraveno Duben 27, 2014 uživatelem Samopall Citovat
Rowan Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 Fogzila vůbec ho neřeš to je pan moralista myslí si že když má doma poličku z origo hrama a pajdulákama co k nim dostal tak že si před ním sednem na p.del je zakomplexovaný....zkus nějaký patch jestli je Ty blbecku zakomplexovany mas jediné štěstí ze jsi pouze internetový hrdina. Fog....problémy byly i s ds a prostě pokud si nekoupis orig tak si asi nezahrajes do te doby než borci udělají patch nebo mod...a Citovat
Kinimod84 Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 nejsem žádny hrdina jen jsem ti chtěl ukázat že není normální tvuj přístup k lidem kteří žadaji o radu a jen proto že si nekoupily originálku jako ty.....tak si jim to dal sežrat třeba ted si už Fogzilovi odpověl normálně no vidíš že to jde :D Citovat
Fogzila Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 skusim ešte jednu verzia ak nepojde budem si to musiet kupit lebo tu hru žerem Citovat
Fogzila Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 No tak podarilo sa mi vyhladať tu chybu a už všetko funguje ako má.Stačilo ísť do ovladacieho panelu nvidia grafiky do 3d nastavenia pridať DS2.exe a nastaviť s automatu na vysokovýkonne takže idem sa hrať čus :D Citovat
Chloe Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 (upraveno) Hm, považovat NEfunkčnost warezu za bug je podle mě dost mimo :) Většinou to je ochrana proti pirátům. Upraveno Duben 27, 2014 uživatelem Chloe Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 To teda...ještě tu dostaneš vynadáno, že si kupuješ originální hry...těm co je kradou by neměla unikat spojitost mezi tím, že kupující hráči jsou důsledek toho, že vznikají pokračování,prequely,sequely atd...trochu respektu když už za to neplatíš!! Citovat
Fogzila Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 k tomu čo tu hovoríte uplne to rešpektujem ale nemali to robiť na pc inak by som oprašil psko a už 13 to hral či jak to bolo :D ps chloe prepač že som sa zle vyjadril nebola to chyba len neviem ako inak to nazvať :D Citovat
winkja Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 Mám sadu dalších dvou otázek, tentokrat tykajici se toho šutru na vraceni "lidskosti" a to: 1) jak mohu nabidnout svou pomoc s bossy? Jak udělat ten svuj podpis? jsem level 21 2) četl jsem že jdou i dobře farmit, pokud jo mate tipy kde? Jaksi mi došli :( Citovat
Chloe Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 (upraveno) 1) Potřebuješ White Sign Soapstone. Dostaneš ho od jednoho chlápka ve Forest of the Giants, kousek od bonfire Cardinal Tower. Sedí na lavičce mezi příšerami, vedle té místnosti s balistami :) Pokecáš s ním, on ti řekne, abys vyčistil tu věž vedle něj, pak s ním pokecáš znova a máš ho. 2) Já jsem žádný farmící spot nenašel. Používal jsem Ring of Binding (pro ten si dojdi po získání white soapstone), případně jsem používal ten soapstone. Když pomáháš lidem, tak se ti doplňuje humanita. Když s někým mluvíš (Talk), tak s nim mluv pořád, dokud se nezačne opakovat. Utekla by ti spousta důležitých itemů. Upraveno Duben 27, 2014 uživatelem Chloe Citovat
headhot Odesláno Duben 27, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 k tomu čo tu hovoríte uplne to rešpektujem ale nemali to robiť na pc inak by som oprašil psko a už 13 to hral či jak to bolo :Dps chloe prepač že som sa zle vyjadril nebola to chyba len neviem ako inak to nazvať :D hele jestli si stahujes pc verzi ci ne, je to tvoje vec. Nebudem si nalhavat, kdyz si o nejake hre na ps3 myslim,ze asi to nebude prave orechove sahnu pro pc version. Jinak otazky ohledne funkcnosti pc verze v sekci ps3 nenajdes bohuzel. Vetsina lidi tu hraje jen na console. Citovat
winkja Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 (upraveno) Děkuju za osvětleni, ten šutr jsem už dostal, je jedno učelový a pak musim kupovat nové nebo "nezničitelny"? A je někde počitadlo kolikrat jsem umřel? :D našel jsem jen celosvětove Upraveno Duben 27, 2014 uživatelem winkja Citovat
Chloe Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2014 Je na neomezené použití... proč ho nezkusíš? Citovat
headhot Odesláno Duben 28, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Duben 28, 2014 white stone muzes pouzivat skoro,kdekoliv a nejde znicit. Jinak pozdeji najdes i cerveny a ten slouzi,ze si te nekdo povola na pvp Citovat
Fogzila Odesláno Duben 28, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2014 Tie psy na začiatku maju chance na drop human effigy pred tým ako ideš do domu k starenkam.Inak vraj to funguje tak že každeho nepriatela môžeš zabiť 12 krat pokial sa už prestane respawnovať tak potom ešte skeletonov v undead purgatory. Citovat
fidus Odesláno Duben 28, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2014 Děkuju za osvětleni, ten šutr jsem už dostal, je jedno učelový a pak musim kupovat nové nebo "nezničitelny"?A je někde počitadlo kolikrat jsem umřel? :D našel jsem jen celosvětove Kolikrat jsi umrel zjistis tak, ze budes hrat offline a misto celosvetoveho pocitadla tam bude jen tvoje. Citovat
winkja Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2014 (upraveno) Mám takový problém, vstoupil jsem do covenantu což asi byla chyba jelikož mi nešel použivat white sign snapstone.. tak jsem šel k čičině ta mi covenant odebrala ale stále nemohu snapstone používat? Jak jej mohu znovu aktivovat? Hra mě bavi v cooperaci a tak bez ni mi to neni "ono" :( EDIT: vyřešeno, i když nevim jak :D Upraveno Duben 30, 2014 uživatelem winkja Citovat
.Den Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2014 Jsou propojene servery mezi PC a PS3 verzi, nebo kdyz si koupim PC verzi, tak se nebudu moct pripojit k vam? Citovat
Rowan Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2014 Nebudeš každá platforma ma svoje servery Citovat
.Den Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2014 A stoji vubec ty online prvky hry za to? (Tj. jestli to nejak vyrazne rozsiruje/zpestruje hru oproti offline hrani.) Citovat
Rowan Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2014 Blba otázka, Bez online je to jiná hra :) Citovat
.Den Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2014 Vsak ja nevim, proto se ptam. ;) Jina hra = horsi hra? :) Citovat
th0ca Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2014 V online je hra hlavne mnohem jednodussi, vzhledem k bezproblemovemu connectu na jiny hrace (i PC), takze nejde ti nejakej boss a nechces pouzit vlastni human effigy, protoze jich mas malo, pred bossem si das sign, behem pulminuty te nekdo vyvola, porazis s nim bosse, vratis se do sveta v human forme, a sup vyvolas si ostatni do svyho sveta. Pak ten samej system idealni na farmeni dusi, takhle pred bossem. Ale celkove je hra mnohem jednodussi a prvni DS je mnohem lepsi hra. Tady proste nevim cim to je, ale mam pocit, jak kdyz ty hre chybi duse, ktera delala prvni dil tim cim je. Jediny co povazuju za velky plus, tak je zezacatku omezeny pocet shardu na upgrade. A minus za totalne zakopany Sun Bros :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.