Larry Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Ahoj, koupil jsem vitu z druhé ruky. Jak mám založit nový účet na vitě i ps store? Není vita vázána na jednoho uživatele?? Díky, ptám se, protože bude až pod stromečkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Ahoj, musis smazat stavajici ucet a vytvorit si novy. Jde vytvorit pouze jeden ucet, pokud bys chtel vice uctu, musel bys mit dalsi pametovou kartu (1 pametovka=1 ucet). Jinak pokud mas PS3 muzes si ho synchronizovat s Vitou a nemusis nic znovu zakladat. (Jestli se v necem pletu, tak me opravte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Larry Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Ahoj, musis smazat stavajici ucet a vytvorit si novy. Jde vytvorit pouze jeden ucet, pokud bys chtel vice uctu, musel bys mit dalsi pametovou kartu (1 pametovka=1 ucet). Jinak pokud mas PS3 muzes si ho synchronizovat s Vitou a nemusis nic znovu zakladat. (Jestli se v necem pletu, tak me opravte) Mám xbox :). Ale pouze tedy v nastavení smazat a naformátovat paměťovku a přes net vytvořit účet svůj..? Díky moc!! No a co dál? Zaplatit ps plus... kolik stojí takový tomb raider 1 třeba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Jasne format pametovky a pak vytvorit novy profil. PS+ neni nutnost, ale doporucuji ho alespon vyzkouset. Vice najdes v topicu o PS+, je v PS3 sekci. Ceny her se dovis na PS Storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 být tebou tak si ten účet vytvořím hodně rychle a zaplatím si plusko, je v akci za 260kč na 3 měsíce a jsou tam dvě hry které odstraní a jedna stojí za to jí mít (blob) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Larry
Ahoj, koupil jsem vitu z druhé ruky. Jak mám založit nový účet na vitě i ps store? Není vita vázána na jednoho uživatele?? Díky, ptám se, protože bude až pod stromečkem...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.