jurad Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 chci se jen zeptat,mam to odblovane a muzu pouzit iso hry.??? protoze,kdyz chci spustit umd disk,nebo jine hry,chce to udate 6.00.!!!! dik vsem.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 updatuj na cfw 6.60... v tutorialech najdeš návod :) pročíhni ... http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012 případně se můžeš doptat když ti něco nebude jasný.. je to jednoduchý.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jurad Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 jak jsem rekl,jsem stary kozel,ktery nic nechape.!! dnes se mi podarilo video a cso hry a dale jen dema her,bohuzel nechapu to iso,to iso je plna hra a to cso jen demo.? a dale mam strach dat ten 6.60,tim asi stratim ten 5.55 m33-6 a bude to blokovane od sony.!!! asi,nevim.!!! proto vas zadam o pomoc,moc se nevyznam v hledani v topici atd.,proto se nezlobte,ze jsem lama,dik predem vsem.!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Takhle, CFW 5.55 je už hrozně zastaralý firmware, takže by ti nešly novější hry. Proto si musíš PSP aktualizovat na fw 6.60 (najdeš ho třeba na ofiko stránkách Sony), rozbalíš to a soubor EBOOT.PBP překopíruješ do složky PSP/GAME/UPDATE (tuhle složku tam vytvořit - s velkými písmeny) a poté ten update spustíš jako hru a postupuješ podle instrukcí na obrazovce. Dále si tam pak musíš dát CFW, aby ti šly stažené hry, na to ti slouží ten návod co ti poslal aaischa. Jinak co se týče ISO/CSO, tak oboje dvoje jsou plné verze her, akorát CSO je komprimovaná verze ISO, takže to znamená, že CSO je menší jak ISO, takže se ti tam toho vejde víc, ale na druhou stranu se hra v CSO může díky té větší kompresi sekat či déle nahrávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jurad Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 vcera jsem rozjel jak hry iso,cso,filmy atd,takze si myslim,ze to pro dceru staci,hlavne nemusim ty hry kupovat.!! mam strach,ze to tim updatem nejak pokazim a vanoce prede dvermi,ja jsem v Irsku a tady neni nikdo,kdo to umi,takze dik vsem za pomoc a stastne a vesele.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Ok, ale opravdu se nemusíš bát, je to opravdu tak jednoduché, jak jsem napsal, stačí se držet toho návodu, fakt je to jenom o překopírování tří složek do PSP a následné spuštění těchto 3 programů v pořadí Update na 6.60, PROUPDATE 6.60 PRO C a nakonec CIPL jako hry. Jinak tobě taky šťastné a veselé a dceři přeji hodně zábavy a propařených hodin s PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jurad
chci se jen zeptat,mam to odblovane a muzu pouzit iso hry.??? protoze,kdyz chci spustit umd disk,nebo jine hry,chce to udate 6.00.!!!! dik vsem.!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.