aaischa Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 Ahoj, rád bych se s váma poradil jakou židli máte k pc a sedí se vám na ní dobře třeba půl dne, samo s různejma přestávkama.. od tý doby co mam i konzoli u pc a sedim v křesle, si mnohem víc uvědomuju jak je to u pc už po hoďce a kus nepohodlný ... (zatim mam obyč židli jako je ke stolu.. proto bych rád upgrade..) kdo kupoval nedávno tak třeba ideálně i původní cenu :D nechci žádnej extra drahej luxus.. v práci máme židle k pc co se daj všelijak polohovat a kdoví co za asi 15tis kč, ale nesedí se mi na nich nijak luxusně ani kolegům a záda bolej stejně po nějaký hodině sezení .. p.s. ráno si jdu zaběhat, odpoledne trošku zacvičim, takže jen u pc nebo tak nesedim.. v křesle mi je fajne když mě veme nějaká super hra klidně skoro půl dne.. na židli už nevim jak sedět po hoďce a půl.. díky :) Citovat
TwiCe Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 http://www.kancelarska-zidle.cz/kancelarske-kreslo/kancelarske-kreslo-node/kancelarske-kreslo-maximus chrochtám si :) Citovat
aaischa Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 musim uznat že za tu cenu působí fakt dobře... hlavně to polstrování na záda... :) Citovat
TwiCe Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 jojo, dal sem kupy peníze za narozeniny a udělal radost mým zádům :D měl sem tu už kupu lidi napříč šířkami a všichni měli lebedu v očích :D ... i borec co měl přes metrák, říkal že je super ... a věř mi že jeho prdel už je dosti vybíravá :D Citovat
Assassin Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 Já mám už půl roku tuhle: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105145000000000QDT A nemůžu si stěžovat. Citovat
aaischa Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 zatím to vidim na tu první co má twice :) tu co je na alfacompu mame podobnou v práci,a moc mi nesedla, uvidíme, třeba eště někoho nějaká napadne :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.