aaischa Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ahoj, rád bych se s váma poradil jakou židli máte k pc a sedí se vám na ní dobře třeba půl dne, samo s různejma přestávkama.. od tý doby co mam i konzoli u pc a sedim v křesle, si mnohem víc uvědomuju jak je to u pc už po hoďce a kus nepohodlný ... (zatim mam obyč židli jako je ke stolu.. proto bych rád upgrade..) kdo kupoval nedávno tak třeba ideálně i původní cenu :D nechci žádnej extra drahej luxus.. v práci máme židle k pc co se daj všelijak polohovat a kdoví co za asi 15tis kč, ale nesedí se mi na nich nijak luxusně ani kolegům a záda bolej stejně po nějaký hodině sezení .. p.s. ráno si jdu zaběhat, odpoledne trošku zacvičim, takže jen u pc nebo tak nesedim.. v křesle mi je fajne když mě veme nějaká super hra klidně skoro půl dne.. na židli už nevim jak sedět po hoďce a půl.. díky :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiCe Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 http://www.kancelarska-zidle.cz/kancelarske-kreslo/kancelarske-kreslo-node/kancelarske-kreslo-maximus chrochtám si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaischa Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 musim uznat že za tu cenu působí fakt dobře... hlavně to polstrování na záda... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiCe Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 jojo, dal sem kupy peníze za narozeniny a udělal radost mým zádům :D měl sem tu už kupu lidi napříč šířkami a všichni měli lebedu v očích :D ... i borec co měl přes metrák, říkal že je super ... a věř mi že jeho prdel už je dosti vybíravá :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assassin Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Já mám už půl roku tuhle: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105145000000000QDT A nemůžu si stěžovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaischa Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 zatím to vidim na tu první co má twice :) tu co je na alfacompu mame podobnou v práci,a moc mi nesedla, uvidíme, třeba eště někoho nějaká napadne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts