Fila.Kulis Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Našel jsem nějakej link :http://www.torrentspy.com/torrent/1883816/The_Simpsons_2_7_PSP_Game_rar kdyztak to muze nekdo odzkouset .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 hmm,že by nescénový release? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 hmm,že by nescénový release? Mozna ze jo :) Kdybych mel net jako evlista...tak bych stahnul :):wohow::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 stahnu to a pak reknu pokud nebude nekdo rychlejsi torrenty mi to stahuje 650kbs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 hej co to ma byt vzdyt to ma jen 220kb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 hej co to ma byt vzdyt to ma jen 220kb torent jo :P :)...:D (treba je v odakzu zabalen pravy torent...bo to je java :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 proste nejake fake stahuje to rar jakysi ktery ma 220kb a jeste k tomu to nechce stahovat bylo by to na pspiso kdyby to uz vyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 ja by som povedal ze je to F A K E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 proste nejake fake stahuje to rar jakysi ktery ma 220kb a jeste k tomu to nechce stahovat bylo by to na pspiso kdyby to uz vyslo to je torrent :roll: teprv ten soubor musis otevrit v nejakym programu ( třeba Bitcomet) a bude to stahovat ale učitě ne rychlostí jakou stahuješ normálně :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 to je torrent :roll: teprv ten soubor musis otevrit v nejakym programu ( třeba Bitcomet) a bude to stahovat ale učitě ne rychlostí jakou stahuješ normálně :lol: coze myslis ze neumim stahovat torrent? rikam ze to stahuje ten torrent stahuju jakysi .rar tudiz to ma byt jakoze ta hra asi nebo ja nevim a ten rar ktery ten torrent stahuje ma 220kb a pak jeste k tomu to vubec nestahuje protoze tam nejsou peery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 coze myslis ze neumim stahovat torrent? rikam ze to stahuje ten torrent stahuju jakysi .rar tudiz to ma byt jakoze ta hra asi nebo ja nevim a ten rar ktery ten torrent stahuje ma 220kb a pak jeste k tomu to vubec nestahuje protoze tam nejsou peery :) a co kdyz je v raru torrent?:):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 :) a co kdyz je v raru torrent?:):wohow: docela pochybuju podle me fake vysla ta hra vubec a pokud jo tak uz by byla na pspiso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 torrenty sa nikdy nebalia do raru preto to uz aj na minonove nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 je tam jeden seed ktery neuplouduje takze nevim no ale tak 12 peeru takze nic nevim zkusim to stahnout a uvidime torrenty sa nikdy nebalia do raru preto to uz aj na minonove nie je na mininovu sem se taky dival na mininove byva vsechno tam je to docela spolehlive mininova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Budte v klidu brzy má vyjít tak zatím hrejte to co normálně p.s-škoda že k tomu nebudoui český titulky(nebo aspon anglický-ty možná jo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Budte v klidu někdy za týden to má vyjít tak zatím hrejte to co normálněp.s-škoda že k tomu nebudoui český titulky(nebo aspon anglický-ty možná jo) zitra :roll: :P :)... skoda ze to je fake:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 SRY , ale snaha byla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momik Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 čiže má vyjst 6.11.07 or 7.11.07??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Pokud vim, tak to vyšlo dneska. Na TL zatím nic, budu to sledovat ;). Ovšem pokud se mi něco nestahne u Silent Hillu (juchů!). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tak mam link na plnou verzi hry torrent vypada normalne a je ze spolehlive stranky, uz to stahuju tak kdyz tak napisu jestli to jde, kdo nechce cekat tak at jde na http://www.gamestorrents.com/psp-game-the-simpsons-game-english-english-descargar-torrent-3464.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Jo a taky je na te strance link na Call of Duty 4 sice to tu nepatri ale je dobre to vedet bo ta hra je pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 až na tu kameru to neni špatný,zatim tak asi 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ^^ Asi tak :) obycajna "logicka" mlaticka s oblubenymi postavami s pomerne neposednou kamerou... 7,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 hoj .. mám takovej menší problém .. jsem v tom muzeu a jsme v hale něco jako planetárium .. s bártem mám přeletět přes takový ,otory až na kosmickou lod .. tak skočim (na tu loď) a tedka kam dál ?? na ty planetky ?? tam mi to zaboha nejde nebo někam jinam ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 hoj .. mám takovej menší problém .. jsem v tom muzeu a jsme v hale něco jako planetárium .. s bártem mám přeletět přes takový ,otory až na kosmickou lod .. tak skočim (na tu loď) a tedka kam dál ?? na ty planetky ?? tam mi to zaboha nejde nebo někam jinam ??mezi lodí a planetkama je tam šedivá tyč tak na tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.