petrla Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2007 já zas nevím co dělat v muzeu jak sou tam ty skleněné "výlohy" a na nich takové terče ....s homerem stoupnu do takového stroje a bártem střílím kameny ale nic se neděje Citovat
prague77 Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2007 sparco napsal: najprv musis s homerom zhodit tie stlpy potom buchnes do tych dud [gajdy :D ] :D :D a preletis to s bartom :D dekujiiiii Citovat
Chloe Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2007 petrla napsal: já zas nevím co dělat v muzeu jak sou tam ty skleněné "výlohy" a na nich takové terče ....s homerem stoupnu do takového stroje a bártem střílím kameny ale nic se neděje Musíš střílet přesně do těch terčů, čímž vyženeš toho gaunera, kterej se schovává za rekvizitama (terče ty rekvizity rozhýbou). Citovat
au! Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2007 hele sparco nemas 100% save nebo proste dohranej save ? Citovat
sparco Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2007 Smalldalf napsal: hele sparco nemas 100% save nebo proste dohranej save ? a aky zmysel to bude mat ked budes mat 100% save??? Citovat
JanisXP Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2007 Zas bych potřeboval poradit: Nevím jak zabít tu dračici (s těma 2 hlavama tech tet nebo kdo to je) pls poradte... Citovat
sparco Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2007 JanisXP napsal: Zas bych potřeboval poradit: Nevím jak zabít tu dračici (s těma 2 hlavama tech tet nebo kdo to je) pls poradte... mysli to kolo kde zapaluje domy? Citovat
JanisXP Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2007 sparco napsal: mysli to kolo kde zapaluje domy? jj přesně to... BTW: když tu hru uděláš můžeš tam pak třeba volně běhat po městě ??? A jak je to s multiplayerem??? Citovat
sparco Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2007 JanisXP napsal: jj přesně to... BTW: když tu hru uděláš můžeš tam pak třeba volně běhat po městě ??? A jak je to s multiplayerem??? tak ked sa ten drak :D zastavi tak donho musis narazit s homerom ale musis ho dat ako gulu :D tusim ze asi nemozes behat po meste neviem ked som to presiel uz som to nehral :D Citovat
Midnight Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 ehm..... co mam robit v tom kole co homer daco zobere...zozere to... a ked sstlacim sipku doprava tak je tlustoch..preskocil som s nim do toho druheho oneho.... no... casti ... a tam nvm co mam robit..mi vyprsi cas :( na tom slnecniku v strede co je ten stit tak to som zobral.... nevem co tam mam robit..o co mtam ide Citovat
sparco Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 majko007 napsal: ehm..... co mam robit v tom kole co homer daco zobere...zozere to... a ked sstlacim sipku doprava tak je tlustoch..preskocil som s nim do toho druheho oneho.... no... casti ... a tam nvm co mam robit..mi vyprsi cas :( na tom slnecniku v strede co je ten stit tak to som zobral.... nevem co tam mam robit..o co mtam ide vtej epizode ide o to aby si sa dostal ako prvy ku velkemu hamburgeru musis prejst roznymi miestnostami ak si v tej druhej tak tam tusim je taky cerveny hrad alebo co to je a popod neho je cesta :D Citovat
schoking Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 kua vy se tu hadate o torentech a ja uz sem to stahnul s torentu a mam uz to skoro projete :D http://thepiratebay.org/tor/3876634/%5BPSP%5DThe_Simpsons_Game%5BEUR%5D.rar.torrent treba Citovat
rada Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2007 co mm dělat v tom muzeu nebo co to je sem na tom raketo planu a okolo me se toci ty planety please poradte Citovat
rada Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 prosím poraďte chi už jít konečně dál Citovat
jak.to Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 rada napsal: co mm dělat v tom muzeu nebo co to je sem na tom raketo planu a okolo me se toci ty planety please poradte http://console-forum.cz/showthread.php?t=15247&page=2 Někde tady se to řešilo.... Citovat
h0mer Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 rada napsal: co mm dělat v tom muzeu nebo co to je sem na tom raketo planu a okolo me se toci ty planety please poradte S bartem se dostaneš na ten raketopnat jak je ta zatka pro homera a přeskočíš na tu planetku otáčející se pak na další hned za ní a pak skočíš k ovladači a tim se spusti žebřík pro homera Citovat
Domihnik Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 tadle hra je paradni tady mate funkcni link jetli nekdo chce http://www.gamestorrents.com/psp-game-the-simpsons-game-english-english-descargar-torrent-3464.html je to mazec parba Citovat
Luk3z^ Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 presne tak,je to rychlejsi a bezpecnejsi:) Citovat
rada Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 h0mer napsal: S bartem se dostaneš na ten raketopnat jak je ta zatka pro homera a přeskočíš na tu planetku otáčející se pak na další hned za ní a pak skočíš k ovladači a tim se spusti žebřík pro homera hele a na jakou planetu rekni nazev planety díky moc Citovat
rada Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 tak uz sem s houmrem je to neco jako houpacka dyz jde na 1stranu tak se to na ni nakloní atd.. co tam mám uděělat???prosím pomocte Citovat
Fila.Kulis Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 Uz sem to hodil na kartu , ale moc me to nenadhlo .... spis ted parim JackAss .... upa super kalba ... Citovat
rada Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2007 tak tady sem a nevím jak dál Citovat
fuckp Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2007 Tak ja mam taky problem, myslel sem si ze pro me simpsonovi budou hracka, ale prece jen ted sem se zasek. Sem v 9 lvlu (invasion of the yokel-snatchers) a nevim jak se mam dostat na ten tractor beam, nebo spis kde se vubec nachazi. Prosel sem celou tu mapu s homerem i bartem, vsechny mimozemstany killnul, ale kam ted to netusim, nejspis sem neco prehledl...jinak je to dobra parba, nektery prvky sou celkem originalni a ty bonusy potesi, grafika neni taky k zahozeni, libi se mi to simpsonovske kreslene zpracovani. Edit. Vyreseno, nakonec jsem opravdu jen neco prehledl :D Citovat
Shady333 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2009 Mám problém, zasekl jsem se v leveu 9 - Invasion of the Yokel-Snatchers Všechno jsem snad prošel, mimozemsťany pozabíjel... Prostě nevím, kam dál... Edit: Tak jsem něco přehlédl :)... Vyřešno Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.