Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  petrla napsal:
já zas nevím co dělat v muzeu jak sou tam ty skleněné "výlohy" a na nich takové terče ....s homerem stoupnu do takového stroje a bártem střílím kameny ale nic se neděje

Musíš střílet přesně do těch terčů, čímž vyženeš toho gaunera, kterej se schovává za rekvizitama (terče ty rekvizity rozhýbou).

Odesláno
  majko007 napsal:
ehm..... co mam robit v tom kole co homer daco zobere...zozere to... a ked sstlacim sipku doprava tak je tlustoch..preskocil som s nim do toho druheho oneho.... no... casti ... a tam nvm co mam robit..mi vyprsi cas :( na tom slnecniku v strede co je ten stit tak to som zobral.... nevem co tam mam robit..o co mtam ide

vtej epizode ide o to aby si sa dostal ako prvy ku velkemu hamburgeru musis prejst roznymi miestnostami ak si v tej druhej tak tam tusim je taky cerveny hrad alebo co to je a popod neho je cesta :D

Odesláno

Tak ja mam taky problem, myslel sem si ze pro me simpsonovi budou hracka, ale prece jen ted sem se zasek. Sem v 9 lvlu (invasion of the yokel-snatchers) a nevim jak se mam dostat na ten tractor beam, nebo spis kde se vubec nachazi. Prosel sem celou tu mapu s homerem i bartem, vsechny mimozemstany killnul, ale kam ted to netusim, nejspis sem neco prehledl...jinak je to dobra parba, nektery prvky sou celkem originalni a ty bonusy potesi, grafika neni taky k zahozeni, libi se mi to simpsonovske kreslene zpracovani.

Edit. Vyreseno, nakonec jsem opravdu jen neco prehledl :D

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu