honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo neporadil jaky nejlepsi procesor by sel na tuto zakladni desku , a kdyz tak ktery diky za odpoved ;) Název základní desky Asus P5N-E SLI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 aj,měl ses poradit dřív,ted už bys koupil i lepší zrhuba za stejnou cenu,jojo není zač ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 No vidis to me nenapadlo ale myslim ze to nebude tak strasny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 no doufej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 kouam na net a borci pisou ze jedou docela top hry na full - med ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 tak medium asi určitě jo :) a full snad taky,když ji trochu přitopíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 hm a ted ctu same spatne zkusenosti DPC !:-( xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 No a ted zas dobry no uvidime koupim zitra a dyztak jsem napisu jak jsem sni spokojen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 tak ju nevyzvedavej a vem jinou,ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 To je na dlouho :-) vemu tuhle dyztak vratim muzu do 7 dnu bez udani duvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 jojo :) ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honziikx Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Noo zatím spokojenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honziikx
Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo neporadil jaky nejlepsi procesor by
sel na tuto zakladni desku , a kdyz tak ktery diky za odpoved ;)
Název základní desky Asus P5N-E SLI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.