Krivi Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 udela my tu nekdo unbrick z Mlade Boleslawi?? pls ICQ 437806849 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 ja bydlim u Melnika... kdybys prijel treba autobusem... dyztak napis na icq v podpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 do Semil hodinka autem ;) edit: Han...na to de říct jen...lol _:D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 do Semil hodinka autem ;) http://www.mapy.cz planovac trasy --- do Malyho Ujezda 45 minut:wohow: do Semil 53 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Jsem ze Lhoty to taky neni daleko.Nebo mi to muzes poslat postou a do 3 dnu to mas zpatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Krivi ja jsem taky z mlade boleslavi, kde presne bydlis? kdyby te to zajimalo tak unbrick udelat nemuzu :D jens e ptam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 jsem z brandysa, to mas 30minut busem ;) , myslim nejblize.. uz jsem to takhle s jednim mladoboleslavakem resil, co jezdil do brandysa z MB busem na treningy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Krivi
udela my tu nekdo unbrick z Mlade Boleslawi?? pls ICQ 437806849
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts