Vachy Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Ahoj všichni , mám problém s PSP Piano 3.60 !!! Stáhl jsem si několik her v ISO a i když jsem pročetl tuny návodů na fórech tak tomu prostě nerozumím !!! Moc vás prosím o pomoc ,jsem schopnej i zaplatit ,díky moc za odpovědi. Vachy - ( Jinak jsem z K.Varů ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 potrebujes alepson jednoho cloveka ktery ma psp lepsi je kdyz ma fat ale jde to uz i na slimu a ten druhy vytvori pandoru a pak uz jen ti to hodi na 3.60m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vachy Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Díky za radu ,ale koho mám sehnat ,to nevím !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Pokud se tady nenajde nekdo pobliz tveho bydliste, tak se proste domluv s nekym z fora a PSP mu posli. Je tu nekolik zcela spolehlivych lidi, kteri ti upravu firmware provedou a pote ti PSP zaslou zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vachy Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Dobře díky za pomoc ,jestli o někom víš kdo je spolehlivej ,tak dej prosím vědět ,děkuji. Vachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Cau hele delam slimy kdyz mi to posles postou tak ti to udelam a do 3dnu to mas doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 nebo tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Nebo Tommzs:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 ja bych veril tekenovi90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vachy Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Dobrá jak je vidět ,je tu hodně frajerů co by mi to mohlo udělat. Tak mi někdo napište prosím na můj mail ,klidně zaplatím ,díky. ( hbk11@seznam.cz ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 tekken90 je nejspolehlivejsi;)kdyz neco potrebujes tak se musis starat ty a ne to napsat at se ti nekdo ozve:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vachy
Ahoj všichni ,
mám problém s PSP Piano 3.60 !!!
Stáhl jsem si několik her v ISO a i když jsem pročetl tuny návodů na fórech tak tomu prostě nerozumím !!!
Moc vás prosím o pomoc ,jsem schopnej i zaplatit ,díky moc za odpovědi.
Vachy - ( Jinak jsem z K.Varů )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts