snoxtaj Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Čus, chtěl bych se zeptat, jestli můžu se 48h Xlive kodem za teh 20 kč nebo za kolik hrát multiplayer hry? někde jsem četl,že to nepřidá gold status, tak by mě to zajímalo :) Chci jen zkusit jak to na LIVE chodí a jak vypadá Gears of War 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Mělo by to normálně fungovat, zůstane ti status silver zřejmě nepůjde YT a explorer a nebudeš tam mít exkluzivní věci pro gold (třeba nejnovější dema) ale online hraní a xbox live party ti půjde normálně jako s goldem ;-) Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal-PC Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 jojo :) presne jak pise Karliczek ;) ja kupuju pouze tenhle a platim si to jenom na vikend nebo prazdniny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 www.aukro.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 30, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 www.key4you.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akio Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Koupil jsem kód odsud: http://www.key4you.cz/?xbox-live-gold-48h-euus Zadal ho do svého Cz účtu, ale kdykoliv spustím multiplayer ve hře, hodí mi to, že potřebuji gold status... Nevíte, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoxtaj Odesláno Únor 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 to je divný, hry by ti měli fachat normálně .. s dvoudenním goldem ti nepůjde akorát internet explorer a takovýhle píčovinky, ale jinak hrát by jít mělo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akio Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Jo, pak to nějak šlo, ale hned po tom se nám blokl net a funguje až od včerejška... Nicméně jsem si na Key4you koupil za 350,- 3 měsíční Xbox Live, takže už hraju o sto šest... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.