kollerB Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Ahojte, jelikož jsem tu nový, potřeboval bych poradit. Známý mi říkal, že by se dalo sdílet hry mezi přáteli. Jakože Mám např. fyzicky Grand Tourismo 5 a když si hodím borca do přátel, můžeme hrát proti sobě aniž by on tu hru měl...ovšem nevím, jak by se to mělo nastavit apod. Poradí mi někdo? Vím, že je to asi ♥♥♥♥♥ní dotaz, ale radu bych uvítal:roll: děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 To fakt ne, diskové verze her vyžadují přítomnost média v mechanice, hry se nakonec neinstalují celé (pokud vůbec), a hra by neměla kde brát data. Co ovšem jde, je kupování "na půl" u stahovatelných her. Tyto hry jsou aktivovat na dvou konzolích najednou a můžou je tedy hrát dva lidé. Každý si ovšem hru musí stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kollerB Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Díky za tak brzkou odpověď. A jak se to dá koupit na půl? A jak se to platí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Hned na začátku řeknu, že kupování na půl není oficiální postup, pouze domluva mezi dvěma lidmi. Funguje to asi takhle: Jeden člověk koupí hru (za plnou cenu), nejlépe na zvláštní účet. Druhý pošle polovinu peněz a za to dostane přihlašovací údaje na onen účet. Teď si může hru stáhnout a hrát na svém normálním účtu, ale pozor, nesmí smazat účet, na kterém byla koupena hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kollerB Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Aha, jasné...takže je to vlastně stejné, jako bych měl fyzicky hru (BD se hrou), ale jen si jí koupím a stáhnu a ten druhý vlastně taky, je to tak? A kolik může mít člověk účtu na PS3? Je to libovolné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Fyzickou hru nerozdělíš na dvě části (tedy, technicky ano, třeba nožem, ale...), ale jinak ano, takhle to funguje. Účtů můžeš mít maximálně 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kollerB Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Tak jsem to nemyslel..ale tak, že bychom museli mít 2x BD se hrou..díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kollerB Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Ještě mě napadl jeden dotaz: když vytvořím ještě jeden účet, na který bude mít kámoš taky přístup, můžeme být přihlášeni oba tutéž dobu? A hrát proti sobě třeba FIFU?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 ty si tu hru stiahnes spolu s kamosom na jednom vasom spolocnom ucte......potom sa mozes prepnut na iny ucet...takisto aj kamarat a v klude hrate proti sebe.....len, ten vas spolocny ucet nesmiete zmazat - musi zostat aktivny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Funguje to i na stejné IP adrese? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.