jurad Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 opet zdravim vsechny,dnes jsem udelal ten update na 6.60 pro -b10,ale nemohu spustit video,vse jsem dnes delal asi 10 krat,vse480*272.mp4,ale nejde to,pise ocurept format,co stim.? predem dik vsem....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 kam to video dáváš a čím to video komprimuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jurad Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 delam to pres xvidpsp a dam to slozky v psp-video..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jurad
opet zdravim vsechny,dnes jsem udelal ten update na 6.60 pro -b10,ale nemohu spustit video,vse jsem dnes delal asi 10 krat,vse480*272.mp4,ale nejde to,pise ocurept format,co stim.? predem dik vsem.......................
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.