hosanek Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně této konzole. Třeba jaký by jste mi doporučili adhoc hry které bych mohl hrát s kamarádem/ama rádi hrajeme fps a call of duty ale co jsem koukal tak cod pro Vitu nemá adhoc! Dost zklamání pro mě.. Koukali jsme třeba po Unit 13 to bylo asi jediný co jsme našli. Ještě bych se vás chtěl optat, zda někdo neví jestli výjde nějaky baskët/nhl na PS vitu. Protože třeba Nhl na PSP vyšlo jenom jedno a to 07, což je škoda. Nhl mě opravdu bavilo. Myslíte že má cenu kupovat vitu, nebo počkat na něco nového, tedy jestli v nejbližší budoucnosti nevýjde něco úplně nového do kapsy. Díky moc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Nepřidali náhodou do CoD hned v prvním patchi AdHoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 jj hned v prvnim patchi pridaly adhoc do COD. treba neni spatny na adhoc Modnation racer ale to asi neni pro tebe, jinak za nhl se modlim taky fifa me moc nebere, ja radsi hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crossi888 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 V Ridge Racer je adhoc,já ho koupil v kompletní edici za 350 se vsema DLC ,jinak simusis tratě dokoupit :/ ale na store je asi za 600 cela hra se vsim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Ridge racer mě bohužel moc nebere už z PSPčka. Moc díky za to info ohledně toho Adhocu, to jsem vážně rád tyjo, mám rád cod jak jsem psal. Jinak bych se asi spokojil s tím Unit13. Tedy fifa ani ty nfs most wanted 2 adhoc nemají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.