g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 Hned...Už na tom pracuju,čekejte... Děkuju! Citovat
*Dave* Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 goodfeella's : ok ale prvne se muzem domluvit mel sem svoje plany !!!!! BTW: za zvířata !!!!!!!!!! Citovat
LukDM Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 proti týrání zvířat:!: hej no dobře jako já tohle taky nesnášim ale co s tim nadělá nova když ji to pošlete? Citovat
PeterCent Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 hej no dobře jako já tohle taky nesnášim ale co s tim nadělá nova když ji to pošlete? víš co je to pro dobrej pocit :idea: Citovat
*Dave* Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 hej no dobře jako já tohle taky nesnášim ale co s tim nadělá nova když ji to pošlete? nic, ale budeme mit dobrej pocit, aspon nejak se tem zviratum muzeme zastat :) Citovat
*Dave* Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 takze sme se dohodly bude teda blog na kterym se muzeme vyjadrovat Citovat
PeterCent Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 Ok,zakládám ho,jo? jasný di do toho Citovat
f-007 Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 Cim vic se to rozkrikne tim lip bojuju za prava zvirat:!: Citovat
*Dave* Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 Ok,zakládám ho,jo? jj aspon uvidej co v nas je ! Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 Na rozzlobenimuzi.com zas bylo utopeni kocky z cinske trznice...(prej kdyz zvire pred smrti trpi dostane se do nich adrenalin a pak kdyz se to zvire (kocka treba) da nekomu najidlo hned po smrti prej ma dobre ucinky na potenci atd (kktina) )Nemel jsem silu s ena to podivat (a kdo jo?).Vydrzim hodne...Obrazky z autonehod, popravy atd... Ale cokoliv se zviraty...To fakt ne :( Citovat
Becks Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 Je to bordel toto nejsou lidi! POKUD SE TU DO NĚČEHO JDE , jdu do toho s vama Citovat
wiver Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 Nebyl by nekdo ochoten udelat userbar? Citovat
PeterCent Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 TAK JE TO TADY ZAWY TO ZALOŽIL, PROSÍM PIŠTE V PŘEDEPSANÉM POŘADÍ......JDEMEEEEEEEEEEEE NA TO....UKÁŽEM CO V NÁS JEEEEEEEEEEEEEE http://zvireci-petice.blog.com// ............ POSÍLEJTE VŠUDE KDE MŮŽETEEEEEEEEEEEE :ziped: Citovat
Becks Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 Good Job , valim se podepsat Citovat
Dzunk Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 tyhle zkurvysyny bych za koule povesl na hak a latil je do hlavy klackem. chudacek pejsek a kocicka fakt tydle lidi ych posimral motrovkou na zadeh a jese bych s u toho sma pekny ych jim pomalu urz jenu koncetinu po druhy a do kazdy dal nakou infekci a pak to zasil aby pomaclu chcipal pekne bolestive.nebo bych je ztahl z kuze zaziva proste to sou takovy parchynti ze se to neda . kdyz si predstavim tak to muselo toho psa starsne bolet i kdzy sem to nevidel protoz ja a to nemam zaludek jakmile je neco akovyho v telce k ot prepnam a na toho chlpka co to udelal bych jeste poslal poradnou dogu s zeleznejma zubama aby ho pekne roztrhala Citovat
f-007 Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 prosimvas jak se do toho zapisu je nemuzu na to neak prijit :( Citovat
kachnak Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 no tak za mlada :D sme delali nejake prasarny ale nezabil sem zadne zvire vetsi mysi :) jinak snaha popravit kocku vzduchovkou skoncila vzdycky minutim terce...jinak mam psa a toho bych netyral to je nas milacek :D jedine zvire ktere sem do nedavna tyral byla moje segra Citovat
PeterCent Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 http://zvireci-petice.blog.com/ kopírujte kam můžete :cry: Citovat
f-007 Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 no tak za mlada :D sme delali nejake prasarny ale nezabil sem zadne zvire vetsi mysi :) jinak snaha popravit kocku vzduchovkou skoncila vzdycky minutim terce...jinak mam psa a toho bych netyral to je nas milacek :D jedine zvire ktere sem do nedavna tyral byla moje segrasi dement.takovy jako si ty bych zabijel mirit na kocku vzduchovkou demente zamysli se. Citovat
kachnak Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 si dement.takovy jako si ty bych zabijel mirit na kocku vzduchovkou demente zamysli se. rikam za mlada ty demente kdyz mi bylo 10 let ted bych to neudelal a stejne sem netrefil tak si nech toho dementa od cesty Citovat
f-007 Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 http://zvireci-petice.blog.com//2264901/?page=last&msgsuccess=1#cmts Citovat
flY1 Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2007 ten frajer stejně dostane jenom podmínku pro něj i smrt ve stylu manhunt by byla málo muhhee tim poklopem prásk fakt chudák zvíře teď sem to viděl hlavně že ten cur*k za nim ho jeste povzbuzuje Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.