tomyn00 Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Zdravím, mám PSP 3004 verze 6:35 a mám nainstalovaný PROMETHEUS ISO LOADER a některé hry jedou a některé ne, černá obrazovka a nic, neví někdo kde je problém? Může to být špatnej ISO soubor? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Ano vím, kde je problém, problém je v tom, že prometheus iso loader se už téměř dva roky nepoužívá a tudíž na něm nefunguje 50% všech her. Už dávno je zde plnohodnotný CFW, na kterém fungují bez problémů veškeré hry co kdy byly vydané + ještě PSX hry. Stačí, když restartuješ PSP a nahraješ si tam ze sekce tutoriály 6.35 PRO C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Prosím tě a není to náhodou jen trial verze tady v těch tutoriálech? Jinak moc děkuju za radu, pomoh si mi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 A pokud víš čím to nahradit tak mi to prosím taky napiš, hledal sem a zjistil že by to mělo (pokud je to teda trial to co si mi poradil) fungovat i s tímhle FastRecovery pro-b7 635 a to by mělo být free. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Teď sem tě jaksi moc nepochopil. Jak jako trial a free? Pochop, že u CFW žádný trial nebo free neexistuje, je jen jedna jediná verze. Pro vysvětlení (L)CFW tedy (Light) Custom firmware ((Light)uživatelský firmware) je jakási napůl legální nadstavba oficiálního firmwaru, která ti odemkne jinak zamčené funkce PSP, tudíž si tam můžeš dávat pluginy, které ti třeba zobrazí v menu či ve hře kompletní čas a datum a procenta baterky, zvýší ti max. hlasitost, dovolí ti vypnout LED diody, atd, další funkcí CFW je, že ti dovolí spouštět Homebrew (amatérské) hry a aplikace a v neposlední řadě i stažené PSP a PSX hry. Jinak 6.35 PRO B7 je už hodně stará verze, to by jsi vlezl jak se říká z louže pod okap. A fast recovery je program kterým se po restartu či úplném vypnutí PSP znovu nahazuje CFW. Jak už jsem psal, dej si tam 6.35 PRO C ze sekce Tutoriály, toto je nejnovější možná verze CFW jakou můžeš sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Dík jo mám tam PRO-C a funguje. A ještě jedna otázka, jde PSP použít u PS3 jako další ovladač? Nebo můžu hrát s PS3 jen když budu mít stejnou hru tam i tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.