kokyn009 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Prosim poradte,koupil sem si PS3 a nevim jak ho zaregistrovat a jak se dostat do obchodu. Predem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nepster Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Staci si zalozit ucet a prihlasit se... To muzes udelat primo pres ps3 nebo na pocitaci na strankach uk.playstation.com Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokyn009 Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Prave pres konzoly mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nepster Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 To je divný, co ti to píše za chybu? Tak to zkus přes počítač no Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokyn009 Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 ps3 mi pise system software a odkazuje me to na einstelungen system aktualisierung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nepster Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 registrovat se a přihlásit můžeš vždy jen na nejnovější verzi.... jdi do nastavení, system update - tam se proklikáš, stáhne ti to a nainstaluje nejnovější verzi, ps3 se vypne, zapneš a už by to mělo jít... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nepster Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 registrovat se a přihlásit můžeš vždy jen na nejnovější verzi.... jdi do nastavení, system update - tam se proklikáš, stáhne ti to a nainstaluje nejnovější verzi, ps3 se vypne, zapneš a už by to mělo jít... ;) E: sry za dp, nějak se mi to seklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kokyn009
Prosim poradte,koupil sem si PS3 a nevim jak ho zaregistrovat a jak se dostat do obchodu. Predem dekuji za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.