Berbi 86 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Cau lidi Potrebuju zrusit ucet PSN a zalozit ho znova. Spletl jsem ID a už jsem se dočetl,že jediná možnost je zrušit a založit novej účet. Už jsem vyzkoušel snad všechno jak zrušit účet u PSN.ale nic nepomohlo. Potřeboval bych jej zrušit na web prohlížeči a ne v PS3 samotným Máte někdo radu nebo zkušenost co mám dělat? Jinak omlouvám se,ale přešel jsem z xka a tohle je pro mě novej svět Díky Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 zde - https://store.playstation.com/login.gvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 To je v poho aktivaci umim bez problemu,ale hlavni problem je ze bych ucet chtel vytvorit pod stejnym emailem jako byl ten puvodni,ale to me nechce pustit:( tak budu muset asi udelat novej email jen kvuli ps uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Vždyť si ho tam edituj na správný pak smaž účet v PS3, vytvoř nový účet a na něm dej přihlásit pod existujícím účtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Zdravíčko, odešla mi ps3, když jí tedy přes net deaktivuju nedotkne se to nějakým způsobem i spolukupujícího, který je vlastníkem druhého slotu ? Někde v archívu jsem četl, že: deaktivace je funkční ale pouze u všech konzol najednou. Co to znamená ? poradí někdo, nebo nasměruje ? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 Někde jsem četl, že: deaktivace je funkční ale pouze u všech konzol najednou. zkousel jsem na me konzoli deaktivovat slot, ktery jsme kupovali s dalsima 4 lidma, poslal sem kamosovi udaje a slo mu to v pohode, potom si to deaktivoval on u sebe a ja se na ten slot zase v pohode dostal, takze nevim, jak moc je tahle informace spravne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 deaktivace slotu je z duvodu umrti ps3, vita, psp... takze kdyz deaktivujes slot na funkcnim zarizeni nestane se nic jineho nez ze se slot pri prvnim spusteni obsahu (hra) opet aktivuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 deaktivace zde http://console-forum.net/tema/153272-deaktivace-pres-pc-nejde druhého se to dotkne jen tím, že pokud se mu jeho ps3 posere, má na půl roku smůlu, po té to zase pujde. ( deaktivace je povolena 1x za 6 měsíců.) Jinak se ho to netýká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.