Xbox360man Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Čau, Mohu se prosím zeptat asi před rokem se mi rozbil PS3 a tak sem nehrál :) teď jsem si koupil novej ale nevim už jakej sem tam měl email, chtěl bych pokračovat v trofejích apod.. jenže nevim email :/ jak ho zjistim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 https://store.playstation.com/login.gvm - Forgot Your Password Pak by ti měla přijít odpověď do registračního mailu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 No jenže jakej je ten reg. email ? Heslo vím, ale email jsem od té doby nepoužíval a už si ho nepamatuji :/ Ale díky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 tak prohrab všechny mailovky které máš a otestuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 No jenže jakej je ten reg. email ? Heslo vím, ale email jsem od té doby nepoužíval a už si ho nepamatuji :/ Ale díky za pomoc :) pokud jsi vice jak rok ten email nepouzival,tak se po pul roce maze,takze ani neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 (upraveno) Tak email jsem dostat :D Takže přes PC jsem se na svůj PS účet dostal, jenže přes PS3 ne tam jsem zadal údaje správné a funkční a ono to chce datum narození.. Jenže si pamatuju, že jsem se tam jednou přepsal a teď už si fakt napamatuju na co sem se omylem přepsal :/ EDIT : Tak to jsem se dostal na jinej svůj PSN na ,kterym není žádná trofej :D to opravdu nemůžu ňák zjistit podle svého PS Nicku svůj email ??... páč já si na ten email asi opravdu nevzpomenu :/ Upraveno Prosinec 19, 2012 uživatelem Xbox360man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 ?? prosím............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel.cz Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 ahoj mam problem uz jsem nebyl 18 mesicu online na ps3 a kdyz se chci podivat na svuj ucet na ps3 pres pc tak mi to napsi nelze overit email,nevite jestly nahodou sony nemaze ucty kdyz dlouho neni aktivni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 ahoj mam problem uz jsem nebyl 18 mesicu online na ps3 a kdyz se chci podivat na svuj ucet na ps3 pres pc tak mi to napsi nelze overit email,nevite jestly nahodou sony nemaze ucty kdyz dlouho neni aktivni Namzou ucty zkus to tady https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?service-entity=psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.