OkiSVK Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 [h=3]Tomb Raider - Príručka pre prežitie[/h] V nasledujúcich týždňoch sa budeme môcť tešiť na veľa nových informácií o novom Tomb Raider, ktorý prinesie celý rad zmien a noviniek. Vyšlo prvé zo série videí, ktoré vám ukážu, ako prežiť na nehostinnom ostrove plnom nepriateľov a divokej zveri. Jednou z najdôležitejších noviniek je systém Base Camp, teda kempy po ostrove, na ktorých si budete môcť vylepšovať jednotlivé schopnosti. Nielen Base Camp, ale aj ďalšie novinky, prípadne riešenie hádaniek, vám ukáže video, ktoré nájdete nižšie. Video najdete tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo76 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Nové 11 minut dlouhé gameplay video... ...už se osobně těším jak na hru která vypadá zatím perfektně i na stylový steelbook :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminos01 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Ta edice u Tomb Raidera.. vypada stejně jako u Call of Duty Black Ops 2 Hardened Edition :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo76 Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Ta edice u Tomb Raidera.. vypada stejně jako u Call of Duty Black Ops 2 Hardened Edition :) máš pravdu, je to hodně podobné ...asi stejný grafik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo76 Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Včera dorazila XZone edice i se steelbookem a Explorer packem (který některým prý nedorazil) a musím říct, že zatím z prvních okamžiků mám WOW efekt... Perfektní ! grafika, akce mix Uncharted s asasínem, vývoj Lary, no prostě zatím bomba :thumbup: ...musel jsem odložit i hraní oblíbených Sleeping Dogs, ač nerad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 hodně pěkně povedená hra.. graficky konečně něco co i na PS3 vypadá pěkně, (ne jako crysis 3 kerý je graficky nechutně odrbaný.. ) hratelnost dokonalá... a lara je kočka jako eště nebyla v žádnym jinym dílu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminos01 Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 taky musim rict ze me ta hra hodně chytla hlavě ta lara takova mala holčička :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 terminos01: roztomilá viď :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminos01 Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 :D:D proto mě ta hra tak chytla :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 V poslednej dobe zatial asi najputavejsia hra akú som hral. Musím pochváliť tvorcov za krásnu grafiku a za dej. Hra je perfektna od začiatku a svoje tempo si drží stale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 a též je pěkně dlouhá.. odehraná halda hodin ... žádnej zásek, dycky případně survival instinct ukáže co a jak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo76 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Hra skvělá samozřejmě, akorát mě mrzí že ji už mám dohranou, připadalo mi to relativně krátké, sice nemám úplně dokončeno 100% komplet hry, ale vracet se znova a jen tak bezmyšlenkovitě prohledávat ostrov a hledat docs a relics už není ono...škoda s tím koncem si mohli víc pohrát :roll: ...ale jinak jsem byl nadšený, marodka a T.R. k tomu přišel vhod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paapak Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 hra skvělá moc mě chytla :) ale nějak si ted nevim rady u svatyně propasti jak je ta klec a dvě páky natočení... ty kameny sem sundal ale nevim jak vyskočit na ty prkna... :/ kdyby někdo věděl byl bych rád... Když tak zkusim zítra třeba mě něco trkne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo76 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 hra skvělá moc mě chytla :) ale nějak si ted nevim rady u svatyně propasti jak je ta klec a dvě páky natočení... ty kameny sem sundal ale nevim jak vyskočit na ty prkna... :/ kdyby někdo věděl byl bych rád... Když tak zkusim zítra třeba mě něco trkne :D Na Youtube když si zadáš "Tomb Raider gameplay" třeba tak je tam hodně videí jak postupovat od začátku do konce, třeba i u konkrétních kobek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paapak Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 dík už semto našel :) koukám že jsem u konce skoro škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 čau borci .. hru mám dohranou na 100% všechno posbírané, všechny skills akorát mi chybí upgrade all weapons .. konkretne potřebuju ještě 1500 těch bodíku na to .. kde to mám vzít když to mám vše posbírané atd... jinak ty multiplayer trofeje tam davat ani nemuseli je to hrozny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gotwi Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 http://analni-koutek.webnode.cz/news/zadne-sortky-mala-prsa-tomb-raider-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 menší větší :D o to fakt nejde.. hratelnost a grafika je luxusní .. jen občas nechápu jakym způsobem to je renderovaný... páč jednuc hvíli ma obličej takovej a jindy makovej.. lehce se mění tvar... rysy a tak .. prostě jakoby jednou byla o pár let mladší a jednou starší a tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Tak jsem dnes dohrál :) + příběh (furt se něco děje, ty výbuchy, paráda) + grafika (snad lepší jak Uncharted 3, ačkoliv to není rozhodující faktor, tak tentokrát to byla lahoda:love:) + délka (oproti Crysis 3) - snad jen ten zvláštní konec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Zdravím chci se zeptat v krabičce spolu se hrou je nějaký kod můžete mi říct když se zaregistruju a uplatním ho co dostanu, ale určitě se nejedná o online pass na multiplayer Tomb Raider ho nepotřebuje. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Tak jsem dnes dohrál :)+ příběh (furt se něco děje, ty výbuchy, paráda) + grafika (snad lepší jak Uncharted 3, ačkoliv to není rozhodující faktor, tak tentokrát to byla lahoda:love:) + délka (oproti Crysis 3) - snad jen ten zvláštní konec.. Shrnul si to celkem trefne :-) a ten konec, no ve Far Cry je taky "zvalstni" :-) ale jinak fakt povedena vecicka, dohral jsem to vcera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 podle mě největší mínus je ten multiplayer :( nudnej a zdržuje od platiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Dnes som to aj ja dohral. Skvelá akcia. Určite to dám celé ešte raz. Možno aj viac krát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.