zroman93 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Ahoj koupil jsem psp od nějákýho chlápla :D a mám PSP 3004, 6.60 PRO-B9. Ale třeba CSO hry se mi na něm trošku koušou. Tak se chci prosím zeptat jestli tam nemam nahrát nejájek jinej firmware aby to bylo rychlejíší, ale chtěl bych něco takovýho jako mám teď abych nemusel nic hackovat ale jenom se to spustí. (já vlastně ani nevím jak tam ten chlápek dostal tohle ale vim že když psp úplně vypnu a pak zapnu tak jenom najedu na program a dam X a pak ještě jednou X a už jede PRO-B9) Moooc děkuji všem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Některá CSO se ti budou vždycky sekat, protože to jsou komprimované hry ISO. Takže pokud chceš, aby se ti to nesekalo, tak si stáhni ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zroman93 Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Aha tak jo. A ještě když stáhnu třeb GTA ISO tak se mi taky seká. Ale třeba God of war ghost of sparta jede v pohode. Nebo prostě myslíte ze PRO B9 je na hry OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 20, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Jeste je 6.60 pro-b10 , ale nejak moc zasadnich zmen tam myslim neni . Jinak pokud se ti hra seka tak ve vsh menu (v xmb menu psp zmacni select) a takt cpu game dej na 333/166 . Zavisi to dost i na rychlosti pametovy karty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zroman93 Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Aha děkuju moc za raduu, tak sem to dal na 333/166 a vypada ze to bezi o dooost lip. A mam to nechat tech 333/166 na všechny hry? A rychlost pamětové karty se dá zjistit?? Na kartě mám napsááno sandisk memory stick pro duo magicgate 8gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 20, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Je na to nejaky program , zkus pohledat tady na foru . Tech 333/166 klidne nech akorat to trosku vic zere baterku . Podle potreby u nejakych mene narocnych her muzes takt snizit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zroman93 Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 (upraveno) super děkuju!.. a muzu se jenom zeptat jeste ted sem nasel -http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011090001 myslis ze ten neni lepsi? edit: A u paměťovky sem udělal nejákej test a vyjelo tam tohle, ale nevim jestli to k nečemu je :D Upraveno Prosinec 20, 2012 uživatelem zroman93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 20, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Karta je podle grafu v poradku . Nech si tam klidne ten pro-b9 , zvladne vse co potrebujes . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zroman93 Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 tak jo moc děkuují :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.