Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Obchod Stóre

pepan12

Otázka

Ahoj mohu poprosit někoho o radu,koupil jsem si dobíjecí kupón do stóre obchodu a aktivoval jsem si danou částku.Potom jsem si vybral hry které jsem vložil do koše a pak jsem dal že si je chci koupit ale naskytl se problém a to ten že to po mě chce můj kód.Tak zadám kód toho dobíjecího kupónu a ono mi tu ukazuje že je chybný že mám zadat nový.Tak vlastně nevím co to po mě vlastně chce neboli jak si mám dané hry koupit,peníze tam mám ale nemohu nakupovat kvůli nějakému kódu který to po mě vyžaduje.Jsem v koncích neví někdo co s tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

a nechce to password? a kupuješ to přes web nebo přes store v PS3?

hry kupuj přes

https://store.sonyentertainmentnetwork.com

je to jednodušší, pak v PS3 account manegment -> transaction history -> download list a nemusíš vůbec navštívit PS store v PS3

Odkaz ke komentáři

• 0

tak jsem to udělal a ono to tam po mě také chce kód a když ho tam zadám hlásí mě to The password is not valid. Please try again. Zkoušel jsem dát kód jak ten co jsem dostal s kupónem tak mého účtu a nic opravdu nevím kde je chyba a nejraději bych to vyhodil z okna.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu