patris007 Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Mam dotaz ohledne vytvoreni obrazku hry na uvodni obrazovce Wii. Hry me z USB spoustet jdou. Odblokovani sem delal podle navodu. Puvodne tam byla verze 4.3E, ted je tam 4.1. Jak uz psalo nekolik lidi, mel sem taky problem s ovladacem, ze MMM mi neslo ovladacem ovladat, tak sem ho nahradil za WiiMOD. Stejne tak mi nesel USB Loader tak sem ho nahradil za WiiFlow. Hry pres WiiFlow spoustet jdou, ale kdyz pres program CRAP vytvorim wad soubory a ty pak naistaluju pres wad manager, tak se na uvodni obrazovce sice obrazky her objevi, ale pokud nejakou spustim, tak se mi vzdy spusti Wii Sports. Zkusil sem tedy zastupce Wii Sports smazat. Pak sem spustil jinou hru z uvodni obrazovky a zase se spustil Sports Resort. Zkusil sem tedy z USB Sport Resort smazat. Pak se ale misto vseho spoustela jina hra. Hry sem na USB disk nahraval pres WBFS Manager a prvni hra byla Sport Resort. Po jejim odstraneni se spousti misto vseho hra, kterou sem nahral v poradi druhem, takze po odstraneni Sport Resortu byla jakoby na zacatku disku, coz me prijde jako kravina nejaky poradi souboru na disku. Pri vytvareni wad souboru pres CRAP sem z nabidky loaderu vybral WiiFlow forwarder, pouzil sem posledni verzi Crapu 3.3b / By WiiCrazy (I.R.on) , kde jiz v nabidce je WiiFlow forwarder, protoze v predchozich verzich to nebylo. Ma nekdo nejakou radu jak vytvorit funkci odkazy na spousteni her primo z home screenu? USB Loader GX me s ovladacem nejede :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris007 Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Sorry za preklep, melo to byt v sekci Otazky odpovedi. Kdyztak prosim nejakyho moderatora o presun, pokud by to tady vadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris007 Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Tak vyreseno. Nesmi se dat jako loader WiiFlow Forwarder. Funguje v pohode USB Loader 1.6 by WiiCrazy. Treba tahle rada nekomu pomuze, mozna to tu uz nekde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.