.Den Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Nejak jsem tu nenasel zadny topic, tak se zeptam tady. Pokud uz existuje, tak me tam jen prosim odkazte. Zajimalo by me jaka vsechna pouzdra chranici display a pasujici na PSP Slim se tu daji bezne sehnat. Nechci moc normalni chranici jen samotny pristroj, protoze to uz mam stejne vlastni vyroby a strasne se pri hrani bez pouzdra pak upatlava display (ve skole hlavne Worms ve ctyrech). Co vsechno tu tedy je bezne k dostani a mate s nejakymi zkusenosti? Zaujala me treba ta plastova tvrda, co maji vyrezy na tlacitka a jinak kryji komplet cely PSP, ale jsou uz celkem draha (nepotrebuju ho ze zlata, staci nejlevnejsi kvalitni) a nevim co vydrzi, resp. nevydrzi. Aspon zatim se na PSP teda pomalu bojim dejchnout, ale tak za pul roku uz to az tak opatrne strezit nebudu, takze aby porad vypadalo dobre pak. ;) Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Tady uz se to resilo. Nabidka je momentalne temer nulova:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Co třeba tohle? To by mohlo trochu odpovídat tvým požadavkům. http://www.playcentrum.cz/play-in-case-psp-slim-465101.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Aha, diky, skoda. :cry: Myslel jsem, ze prave aspon neco na cele telo vcetne displaye uz bude... Tak zatim si teda budu muset vystacit s provizornim kozenym, no. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Co třeba tohle? To by mohlo trochu odpovídat tvým požadavkům.http://www.playcentrum.cz/play-in-case-psp-slim-465101.htm Ja se stydim;-( Jak jsem ho mohl prehlednout?:-( Uz po nem palim par dni. Diky za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 He, super, diky! Ta predchozi reakce byla na prvni odpoved. ;) Podivam se po nem... Zkusenosti ale asi nikdo nema zatim, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Myslím, že by to nemusel být špatnej kryt a cena taky není nějaká neúnosná. Určitě ho mají v prodejně v playcentru, zajdi se tam podívat, je to kousek od Anděla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 He, super, diky!Ta predchozi reakce byla na prvni odpoved. ;) Podivam se po nem... Zkusenosti ale asi nikdo nema zatim, co? Ja mel tento typ na puvodni PSP a byl jsem s nim spokojen. Nekdo tady na foru si stezoval, ze se mu hur ovladal analog, ale ja to nemuzu tvrdit. Me se subjektivne zdala ovladatelnost dobra. Jdu si ho objednat;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Aspoň někomu sem dneska udělala radost metuj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Tak pak jeste prosimte napis jake bude. ;) Ja ho hned ted kupovat nebudu (potrebuju zrovna mobil koupit), ale za par tydnu urcite, tak abych mel neco uz vybrane. Analog drzim ciste jen na jeho plose, takze pokud nebude prekazet prstu, tak je to v poradku. Jen mi z te fotky prijde moc blizko ovladacim tlacitkum, tak pak dej vedet jak se s tim hraje. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Aspoň někomu sem dneska udělala radost metuj :D To jsi teda opravdu udelala;-) Jen mi z te fotky prijde moc blizko ovladacim tlacitkum, tak pak dej vedet jak se s tim hraje. =) Je to opravdu stejny kryt, jako uz jsem mel k FATu - ty fotky jsou focene z uhlu, takze se to spise jen zda moc blizko. Me to naopak vyhovovalo pri nocnim hrani - snaze jsem se podle tech prolisu orientoval potme:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Aha, dobre. =) Ja teda potme nemam problem ani poslepu (asi zvyk z 10 let PlayStationu :lol: ), staci kdyz se budou dobre mackat. =) Jeste jen detail... Kdyz vyjimecne hraju nejake zavody, ci hru, kde se musi porad drzet krizek, tak ho vzdy drzim vlastne pod kloubem palce, abych zbytkem prstu mel dosah na vsechna 3 tlacitka najednou a nepotreboval ho nikdy poustet z plynu a prehmatavat. I tohle jde bez problemu? Jako jestli se tam takhle palec "nacpe". Dost lidi macka tlacitka jen koneckem palce a pri potrebe zmacknuti jineho pusti to predchozi, na coz bych si uz asi po tak dlouhe dobe proste nezvykl. =) A venku pouzitelne je? Kvuli odrazu slunecniho svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tak jsem tam tedka zasel a pry ho zatim vubec nemaji... Ze jim na Slim prisel jenom TV kabel a pokud neco je na netu, tak je to predobjednavka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ^^ Jako bych to tusil, kdyz jsem v jinem topicu nadaval na tenhle e-shop, ze tam nejak podezdrele rychle meni dodaci lhuty a prepisuji stavy na skladech:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Tak se mi dneska podarilo u nich ulovit posledni kousek na prodejne. Je vcelku dobry, sedne akorat na miru, vsechny diry jsou kde maji byt, trosku to skripe po bocich (ale kvuli konstrukci je to normalni), jen se bojim aby drzel kryt UMD (nepouzivam, ale je tam jen tak nalehko) a zapinani vepredu... Budu ti verit, ze na FATu je to v pohode. ;) Muzu dodat par fotek az zjistim, proc mi fotak necte karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 ^^ Ja uz jsem ho objednal z eshopu. Pry ho meli porad, jen ti nekdo udajne podal nespravnou informaci;-) Zitra prijde, tak uvidim. Nic jineho holt neni, takze co resit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.