Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pouzdro chranici display na PSP Slim?

.Den

Recommended Posts

Nejak jsem tu nenasel zadny topic, tak se zeptam tady. Pokud uz existuje, tak me tam jen prosim odkazte.

Zajimalo by me jaka vsechna pouzdra chranici display a pasujici na PSP Slim se tu daji bezne sehnat. Nechci moc normalni chranici jen samotny pristroj, protoze to uz mam stejne vlastni vyroby a strasne se pri hrani bez pouzdra pak upatlava display (ve skole hlavne Worms ve ctyrech). Co vsechno tu tedy je bezne k dostani a mate s nejakymi zkusenosti? Zaujala me treba ta plastova tvrda, co maji vyrezy na tlacitka a jinak kryji komplet cely PSP, ale jsou uz celkem draha (nepotrebuju ho ze zlata, staci nejlevnejsi kvalitni) a nevim co vydrzi, resp. nevydrzi. Aspon zatim se na PSP teda pomalu bojim dejchnout, ale tak za pul roku uz to az tak opatrne strezit nebudu, takze aby porad vypadalo dobre pak. ;)

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

He, super, diky!

Ta predchozi reakce byla na prvni odpoved. ;)

Podivam se po nem... Zkusenosti ale asi nikdo nema zatim, co?

Ja mel tento typ na puvodni PSP a byl jsem s nim spokojen. Nekdo tady na foru si stezoval, ze se mu hur ovladal analog, ale ja to nemuzu tvrdit. Me se subjektivne zdala ovladatelnost dobra. Jdu si ho objednat;-)

Odkaz ke komentáři

Tak pak jeste prosimte napis jake bude. ;) Ja ho hned ted kupovat nebudu (potrebuju zrovna mobil koupit), ale za par tydnu urcite, tak abych mel neco uz vybrane. Analog drzim ciste jen na jeho plose, takze pokud nebude prekazet prstu, tak je to v poradku. Jen mi z te fotky prijde moc blizko ovladacim tlacitkum, tak pak dej vedet jak se s tim hraje. =)

Odkaz ke komentáři

Aspoň někomu sem dneska udělala radost metuj :D

To jsi teda opravdu udelala;-)

Jen mi z te fotky prijde moc blizko ovladacim tlacitkum, tak pak dej vedet jak se s tim hraje. =)

Je to opravdu stejny kryt, jako uz jsem mel k FATu - ty fotky jsou focene z uhlu, takze se to spise jen zda moc blizko. Me to naopak vyhovovalo pri nocnim hrani - snaze jsem se podle tech prolisu orientoval potme:-)

Odkaz ke komentáři

Aha, dobre. =) Ja teda potme nemam problem ani poslepu (asi zvyk z 10 let PlayStationu :lol: ), staci kdyz se budou dobre mackat. =) Jeste jen detail... Kdyz vyjimecne hraju nejake zavody, ci hru, kde se musi porad drzet krizek, tak ho vzdy drzim vlastne pod kloubem palce, abych zbytkem prstu mel dosah na vsechna 3 tlacitka najednou a nepotreboval ho nikdy poustet z plynu a prehmatavat. I tohle jde bez problemu? Jako jestli se tam takhle palec "nacpe". Dost lidi macka tlacitka jen koneckem palce a pri potrebe zmacknuti jineho pusti to predchozi, na coz bych si uz asi po tak dlouhe dobe proste nezvykl. =) A venku pouzitelne je? Kvuli odrazu slunecniho svetla.

Odkaz ke komentáři

Tak se mi dneska podarilo u nich ulovit posledni kousek na prodejne.

Je vcelku dobry, sedne akorat na miru, vsechny diry jsou kde maji byt, trosku to skripe po bocich (ale kvuli konstrukci je to normalni), jen se bojim aby drzel kryt UMD (nepouzivam, ale je tam jen tak nalehko) a zapinani vepredu... Budu ti verit, ze na FATu je to v pohode. ;)

Muzu dodat par fotek az zjistim, proc mi fotak necte karty.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu