miros13 Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Zdravím. Dnes jsem se stal vlastníkem Xbox 360 250Gb + kinect. Je upravená pomocí RGH čipu. Verze dashboard je 15574. Datum výroby 2009-09-06. Když přišel tak běžel asi hodinu a obraz začal tak na 1-2s rozostřovat a pak se sekl. Tak jsem ho vypnul a zase zapnul. Asi tak po 3 minutách se opět obraz rozostřil a znovu sekl. Teď to dělá pořád někdy se sekne hned při úvodní obrazovce než najede do Menu. Nevíte čím by to mohlo být ? Omlouvám se za nějaké nejasnosti. Xko jsem si vyzkoušel teprve 1 hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Me to prijde jako priznak RROD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 tak jsem asi lama ale v těch nástrojích nemám nic jako lock nebo uzamčení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 No ale kdyby to bylo RROD, tak by přece svítila červená dioda na panelu spuštění. Úplně nevím přesně jak se projevuje RROD, jestli musí ta dioda svítit. Jedině co me svítí červeně, tak je na straně jak je mechanika, tak na tom boku uvnitř na MB svítí červené světlo. Jakási dioda nebo co to je. To nevím jestli tak má být. No ale stejně to budu muset dát opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 http://support.xbox.com/sk-SK/xbox-360/flashing-lights/flashing-lights-solution Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marf Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Mě se to děje taky....na Jasperovi a taky nevm co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 No já to zkusím k někomu poslat. Něco se s tím dělat musí. Dám vědět až budu něco vědět víc. Snad to bude jen maličkost, ale pochybuji o tom. Rozhodně to není RROD, nic z toho odkazu co poslal trezzor mě nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 No tak konzole přišla a dělá to opět to stejné. Obraz po cca 10 min hraní problikne,a obraz je jako by kostkovaný a pak se konzole sekne. Dočetl jsem se, že by to moha být grafická karta. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti. A jaká je cca cena toho chipu a kdo by to udělal. Přišel jsem, že by to mohli dělat tady http://www.hwservis.cz/ . Máte někdo už zkušenost?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyp Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Nevím jak u xboxu ale toto grafika občas dělá i v pc a je to přehříváním a může to dělat i RAM zkus dát xko někam k oknu a nech ho dobře větrat a zapni hraní pokud se nesekne tak je to chlazením. konzole by mela být vždy vodorovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Odesláno Únor 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Zdravím. No tak je to vyřešené. Konzole je vyreklamovaná, ale nevím co bylo příčinou. Já osobně jsem zastáncem, že odešel grafický chip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Mě by zajímalo jak si ji vyreklamoval když byla upravená pomocí RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Odesláno Únor 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 No omlouvám se za nepřesné info. Vyreklamoval jsem ji u prodejce, kde jsem si ji objednal i s úpravou RGH. A oni mně dali novou konzoli +RGH. A sami jsi tu nefunkční vyreklamovali. Nevím jak, ale určitě museli RGH chip vyndat a nahrát zpět vše co je třeba. Netuším jestli je tento proces možný. Ale plomba vzadu byla :) ,jak u ty nefunkční, tak i na té nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.