Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Konzole po chvíli zamrzne, help


Recommended Posts

Zdravím. Dnes jsem se stal vlastníkem Xbox 360 250Gb + kinect. Je upravená pomocí RGH čipu. Verze dashboard je 15574. Datum výroby 2009-09-06. Když přišel tak běžel asi hodinu a obraz začal tak na 1-2s rozostřovat a pak se sekl. Tak jsem ho vypnul a zase zapnul. Asi tak po 3 minutách se opět obraz rozostřil a znovu sekl. Teď to dělá pořád někdy se sekne hned při úvodní obrazovce než najede do Menu. Nevíte čím by to mohlo být ?

Omlouvám se za nějaké nejasnosti. Xko jsem si vyzkoušel teprve 1 hodinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ale kdyby to bylo RROD, tak by přece svítila červená dioda na panelu spuštění. Úplně nevím přesně jak se projevuje RROD, jestli musí ta dioda svítit. Jedině co me svítí červeně, tak je na straně jak je mechanika, tak na tom boku uvnitř na MB svítí červené světlo. Jakási dioda nebo co to je. To nevím jestli tak má být. No ale stejně to budu muset dát opravit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

No tak konzole přišla a dělá to opět to stejné. Obraz po cca 10 min hraní problikne,a obraz je jako by kostkovaný a pak se konzole sekne. Dočetl jsem se, že by to moha být grafická karta. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti. A jaká je cca cena toho chipu a kdo by to udělal. Přišel jsem, že by to mohli dělat tady http://www.hwservis.cz/ . Máte někdo už zkušenost?? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

No omlouvám se za nepřesné info. Vyreklamoval jsem ji u prodejce, kde jsem si ji objednal i s úpravou RGH. A oni mně dali novou konzoli +RGH. A sami jsi tu nefunkční vyreklamovali. Nevím jak, ale určitě museli RGH chip vyndat a nahrát zpět vše co je třeba. Netuším jestli je tento proces možný. Ale plomba vzadu byla :) ,jak u ty nefunkční, tak i na té nové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu