EduardJulina Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Ahoj consolisti. Koupil jsem si LG42LM620s a když připojím Nintendo Wii přes scar a nebo adudio-video cinche.....tak mám input lag asi 0,5sec. JE to vcelku nepříjemné. NEvíte zda by to vyřešil komponentní kabel? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EduardJulina Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Problém vyřešen! Televize přepnuta do režimu game, vypnutý tru motion, vyhlazování hra, super rozlišení. Z původních 150ms lag. teď nějakých 30ms. Hratelnost FPS bezproblémová. Taky jsem aktualizoval firmware manuálně. Lg 42lm620s automaticky poslední aktualizaci nenainstaluje. Musel jsem přes flasku ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EduardJulina
Ahoj consolisti.
Koupil jsem si LG42LM620s a když připojím Nintendo Wii přes scar a nebo adudio-video cinche.....tak mám input lag asi 0,5sec. JE to vcelku nepříjemné. NEvíte zda by to vyřešil komponentní kabel?
Děkuji za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.