Zuckuss000 Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Zdravím vás. Dostal jsem se do pěkného průšvihu kvůli své blbosti. Když jsem zakládal zhruba před třemi roky svůj profil na xbox live, špatně jsem zapsal kontaktní mailovou adresu (místo přípony CZ, jsem omylem napsal CP) Tudíš mail neexistuje. A druhá pecka je, že si nepamatuju ani heslo, který jsem tam zadával. Jde mi o to, že budu pořizovat novou konzoli a pomocí kabelu chci přetáhnout vše, co mám na harddisku, včetně profilu, na který se mi váže spousta zakoupeného, stažitelného obsahu. Budu se muset na něj potom přihlásit a to je kámen úrazu. Pokud se s tím dá cokoliv dělat....změnit heslo, nejlépe mail konečně napsat správně, prosím poraďte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diabolic Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Jsem na tom obdobne, nemuzu prijit na ten mail, zadnej z mych mailu to nebere, nemuzu se tam dostat, potrebuju aspon zjistit jakej mail sem tam napsal, budu strasne vdecnej za kazdou pomoc, tohle chce ale asi odbornika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Tak asi jedině napsat na podporu Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diabolic Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 (upraveno) zkousel sem to ale nemuzu odeslat tu zpravu nevim proc to nejde,poradis prosim? Edit: nejspis mam cekat az bude volnej chat s nimi,ale je ta podpora cesky?ja neovladam anglictinu Edit: pouzil jsem prekladac a zkusil to v anglictine s tou podporou,musim rict ze jsou velice ochotni a presto ze neumim naglicky sme si perfektne rozumeli,nicmene problem nesel vyresit prez chat a dostal jsem tel cislo kde se mnou budou mluvit cesky nebo slovensky,podobny problem uz resili a vyslo to,tak v tydnu zavolam,xbox ma u me dalsi plus! Upraveno Duben 28, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 No vidis to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuckuss000 Odesláno Duben 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 zkousel sem to ale nemuzu odeslat tu zpravu nevim proc to nejde,poradis prosim?Edit: nejspis mam cekat az bude volnej chat s nimi,ale je ta podpora cesky?ja neovladam anglictinu Edit: pouzil jsem prekladac a zkusil to v anglictine s tou podporou,musim rict ze jsou velice ochotni a presto ze neumim naglicky sme si perfektne rozumeli,nicmene problem nesel vyresit prez chat a dostal jsem tel cislo kde se mnou budou mluvit cesky nebo slovensky,podobny problem uz resili a vyslo to,tak v tydnu zavolam,xbox ma u me dalsi plus! Hele sim tě, můžeš mi sem taky hodit to tel. číslo? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diabolic Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 239000459 bouzel mi nepomohli,ani se nedivim,nemuzu proste prijit na svuj mail,mam 3 maily,ani jeden nefunguje,nemuzou mi pomoct protoze udaje ktere jim poskytuji vubec s zadnym profilem nesouhlasi,nechapu jak sem se mohl pred dvouma rokama zaregistrovat,to sem tam musel napsat uplny nesmysli teda,ale to by prece neslo zaregistrovat kdybych si tam psal co chci pro registraci nebo jo?uz si nevim rady proste,mam na tom profilu gold ucet tak 6 mesicu takze ted si muzu leda koupit novej a zacit hrat uplne od zacatku vsechno,chtelo by to nakyho hackera jinak sem nahranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diabolic Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Nikdo nevi jak zjistit ktery mail je prideleny k danymu profilu?Prosím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.