Honza Hájek Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Zdar, chtel jsem se zeptat jestli je nějaky zvukovy rozdil mezi solo hd a wireless? ma cenu si vzit wireless misto solo? nekde jsem cetl ze to pres ten BT neni uplne dokonale ale nekde pisou ze jo tak nevím Dale, neznate nejaka sluchatka co vypadaji pekne designem, zvukem lepsi nez beats a prenosne? Cena do 5 000 Jaky mate nazor na SMS by 50 cent a daji se sehnat v ČR? dííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Dle tohoto srovnani jsou Beats Solo celkove pomerne prumerna a nechutne predrazena sluchatka. Za tu cenu urcite poridis mnohem lepsi model. Platis za znacku. http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-107-portable-headphones-reviewed-astrotec-as-100hd-as-200hd-added-12-02-12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Hájek Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 jj to pisou vsude ze za tu cenu sezenu lepsi sluchatka, jenze nikde nenapisou jaka krome porta pro. chtel bych v nejake cenove relaci jak se pohybuje Solo HD aby ten zvuk byl fakt neco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 (upraveno) No, poslal jsem ti odkaz, aby ses podival. ;) Ceny tam jsou minimalne orientacne pouzitelne. Uplne dole je potom i prehledna tabulka vsech testovanych modelu. Tak si to projed a vyber si, ja se v tak drahych sluchatkach nevyznam. Jen pokud budes mit sluchatka za milion, budes potrebovat i adekvatni drahe/kvalitni ostatni vybaveni. Pokud to budes pripojovat k mobilu nebo notebooku, je mozna i zbytecne porizovat sluchatka za 5000. To jentak na okraj. Upraveno Prosinec 23, 2012 uživatelem .Den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.