rctomik6 Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 (upraveno) Zdravím, mám psp go a zničeho nic přestal fungovat zvuk, ztlumený ani vypnutý to není a zvuk nejde ani přes sluchátka. firmware 6.60 Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem rctomik6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 No za prvé ta hrubka ve slově mi je tedy opravdu jaksi nepřehlédnutelná a za druhé, to je popis sakra, to je asi takové jako kdybych napsal v autě mi nefunguje levý blinkr, nevíte čím to může být? Chtělo by to jaksi více popsat, jak se ti stalo, že ti přestal jít, co tam máš za firmware, atd. Jinak nemáš ho ztlumený nebo vypnutý tlačítkem nota :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 firmware mám 6.60 zničeho nic přestal fungovat ztlumený ani vypnutý to nemám :( a zvuk nejde ani přes sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rctomik6
Zdravím, mám psp go a zničeho nic přestal fungovat zvuk, ztlumený ani vypnutý to není a zvuk nejde ani přes sluchátka.
firmware 6.60
Upraveno uživatelem rctomik6Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.