xAsassinsx Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Dobrý den prosím vás jak se o nootebok nejlíp starat ?Tím myslím jaké programy na čištění atd dobré.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Hlavne si tam nainštaluj čo najviac bloatware-u. :facepalm: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Díval jsem se po netu co to přesně znamená,ale nenašel jsem nic konkrétního.Copak to znamená ? Jinak si myslím,že i Ccleaner je užitečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 "Bloatware je termín, který označuje tendenci novějších počítačových programů zanechat po své instalaci větší stopu, než je nutné, mít mnoho zbytečných funkcí, které nejsou běžnými uživateli používány, nebo jen všeobecně užívají více systémových prostředků, než je nutné, přestože nabízejí svým uživatelům jen malý nebo žádný užitek. Bloatware je také označován software, který je předinstalovaný na zakoupeném počítači a obvykle se jedná o časově omezené trialové verze nebo základní o funkce osekané či "začátečnické" verze." Bol to sarkazmus a chcel som tým povedať, že vpodstate všetko Win zvláda sám. Jediné čo môžeš potrebovať, je antivír, ale ten je už vo Win 8 obsiahnutý a aj bez neho sa dá existovať, keď nesťahuješ hlúposti. Ak nemáš SSD, raz za mesiac defragmentuj disk (to zvláda Win bez dalších programov) a to by malo stačiť. Inak ccleaner patrí medzi bloatware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 A co eště patří mezi to ? Mám Win7Pro... A mám stahovat eště Avast ?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Neinstaluj žádné zbytečné programy, většinou nadělají více škody než užitku, jediný program, který opravdu pomáhá tak je CCleaner. Jako antivir bych ti doporučil Microsoft Security Essencial (v testech dopadl skvěle, jednou za čas to u mě nějakýho vira najde, ale myslím si, že to není taková katastrofa, takže i bez antiviru by se dalo přežít, samotné W7/8 mají svoje aplikace pro ochranu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) Takže Avast je zbytečný ? A mám si teda nechat jenom Ccleanera ? Jinak Microsoft Security Essentials mám,už. Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Jestli máš Essentiala, tak AVAST určitě ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Ano,mám Microsoft Security Essentials.A díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 jj nech si ten od microsoftu, bohate staci, dokonce i ted v poslednich testech dopad nad ramec ocekavani, na to ze je to microsoft a v podstate nema moc moznosti, ale ty zasadni funkce ma a funguje dobre, jinak co se tyce dalsich programu, CCcleaner dobra vec, ale neprehanet to snim, staci to procistit jednou za par mesicu, tim ze ho budes poustet kazdej tejden a mazat par set kb akorat muzes po♥♥♥♥♥♥ OS [hlavne to jeho opravovani registru...] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 (upraveno) Já dávám ,každý den čištění a hledání problémů...Ale není to tak dobré dělat,nebo co ? Díky Upraveno Prosinec 28, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Leden 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Tak co prosím vás ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Je to úplně zbytečný... Většinou ty programy nadělají víc paseky než užitku. Stačí třeba jenom jednou měsíčně, stejně PC ti to nezrychlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Je to úplně zbytečný... Většinou ty programy nadělají víc paseky než užitku. Stačí třeba jenom jednou měsíčně, stejně PC ti to nezrychlí. presne tak :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.