Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nootebok-programy


xAsassinsx

Recommended Posts

"Bloatware je termín, který označuje tendenci novějších počítačových programů zanechat po své instalaci větší stopu, než je nutné, mít mnoho zbytečných funkcí, které nejsou běžnými uživateli používány, nebo jen všeobecně užívají více systémových prostředků, než je nutné, přestože nabízejí svým uživatelům jen malý nebo žádný užitek. Bloatware je také označován software, který je předinstalovaný na zakoupeném počítači a obvykle se jedná o časově omezené trialové verze nebo základní o funkce osekané či "začátečnické" verze."

Bol to sarkazmus a chcel som tým povedať, že vpodstate všetko Win zvláda sám. Jediné čo môžeš potrebovať, je antivír, ale ten je už vo Win 8 obsiahnutý a aj bez neho sa dá existovať, keď nesťahuješ hlúposti. Ak nemáš SSD, raz za mesiac defragmentuj disk (to zvláda Win bez dalších programov) a to by malo stačiť. Inak ccleaner patrí medzi bloatware.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neinstaluj žádné zbytečné programy, většinou nadělají více škody než užitku, jediný program, který opravdu pomáhá tak je CCleaner.

Jako antivir bych ti doporučil Microsoft Security Essencial (v testech dopadl skvěle, jednou za čas to u mě nějakýho vira najde, ale myslím si, že to není taková katastrofa, takže i bez antiviru by se dalo přežít, samotné W7/8 mají svoje aplikace pro ochranu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj nech si ten od microsoftu, bohate staci, dokonce i ted v poslednich testech dopad nad ramec ocekavani, na to ze je to microsoft a v podstate nema moc moznosti, ale ty zasadni funkce ma a funguje dobre, jinak co se tyce dalsich programu, CCcleaner dobra vec, ale neprehanet to snim, staci to procistit jednou za par mesicu, tim ze ho budes poustet kazdej tejden a mazat par set kb akorat muzes po♥♥♥♥♥♥ OS [hlavne to jeho opravovani registru...]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu