V0ST4 Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Dobrý den akorát jsem dostal PS3 a s ním Internet tedy ( Router TP-LINK ) ... Ale bohužel nevím jak to vše nainstalovat , zapojené mám vše v pohodě, ale když spustím Instalaci na PC tak se nic neděje .. Zapnu vyberu si můj typ to je: TL-WR740N dám Easy Setup Assistant potom jedu instalaci dále , později to chce po mě Select Connection Type: Dynamic IP , Static IP, PPPoE nevím kterou z těchto mám vybrat. Když jsem dal Dynamic IP chtělo to po mě dále Your PC's MAC Adress a WAN MAC Adress už to tam bylo vypsano , tak jsem to nechal tak. Další bylo Secure Your Wirelles Network : Most Security (WPA2-PSK) Better Security (WEP-128bit) No Security to taky nevím co znamená když jsem takhle dokončil instalaci nic dále se mi neobjevilo a internet pořád nejde .. Ja vím , že z tohoto moc člověk nepochopí , ale už s tímhle asi někdo dělal tak ví o čem mluvím Díky za pochopení a prosím o odpověd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Snad ti to pomuze Jinak pouzij GOOGLE najdes ohledne nastave vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts