skeletonCZ Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Dobrý den mám psp e1004.pokaždé když si dám na kartu do složky ISO nejakou iso hru (napr:gta vice city stories nebo něco jiného)tak ji v psp nevidím ostatní jako homebrew,filmy,hudba atd...to v psp vidim.prosím pomožte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 a kde máš tu složku iso vytvořenou? Rozbaluješ ty hry nebo ne? Dáváš ty hry do složek nebo jen tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skeletonCZ Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 složku mám přímo vytvořenou na D/psp.HRY NEROZBALUJU.DO SLOŽEK TO NEDÁVÁM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Tu složku máš ve složce PSP? Totiž, složka ISO se vytváří na kořeni karty, tedy to je to co se ti otevře když připojíš PSP k PC, mezi složky VIDEO, PSP, MUSIC, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skeletonCZ Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Tu složku máš ve složce PSP? Totiž, složka ISO se vytváří na kořeni karty, tedy to je to co se ti otevře když připojíš PSP k PC, mezi složky VIDEO, PSP, MUSIC, atd. já to dávám přímo do kořene karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Složku ISO vytvoř v kořenu kraty (Máš tam 5 složek - PSP,MUSIC,VIDEO,PICTURE a seplugins) Mezi němi vytvoříš složku ISO a do ní vkládej soubor ISO s hrou. kdybysi mel to v cso tak si to preknvertuj do iso v treba format factory nebo jinem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skeletonCZ Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Složku ISO vytvoř v kořenu kraty (Máš tam 5 složek - PSP,MUSIC,VIDEO,PICTURE a seplugins) Mezi němi vytvoříš složku ISO a do ní vkládej soubor ISO s hrou. kdybysi mel to v cso tak si to preknvertuj do iso v treba format factory nebo jinem. to už jsem udělal ale v psp nevidím tu iso hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skeletonCZ Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 to už jsem udělal ale v psp nevidím tu iso hru jupÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ uŽ to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 cos tam udelal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 takhle ty složky musi vypadat pokud nevisdiš iso hry ani povydvořeni složky ISO tak na formatovat kartu v PSP seting\format Memoristick pro Duo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skeletonCZ Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 cos tam udelal? zkousel jsem to ruze presunout a uz to de :psp:ted parim tekkena 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skeletonCZ
Dobrý den mám psp e1004.pokaždé když si dám na kartu do složky ISO nejakou iso hru (napr:gta vice city stories nebo něco jiného)tak ji v psp nevidím ostatní jako homebrew,filmy,hudba atd...to v psp vidim.prosím pomožte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.