Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Originalky.cz - Shop


Akio

Otázka

K vánocům jsem dostal nový Xbox 360 a jelikož jsem velkým fanouškem Naruta, rozhodl jsem se koupit si na Xbox následující hry: „Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2" a „Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm - Generations." Na Heurece jsem hledal nějaký obchod, ve kterém by se daly výše zmíněné hry koupit za přijatelnou cenu. Narazil jsem na obchod originalky.cz, který má na Heurece celkem vysoké hodnocení, dokonce má i nějakou cenu shop roku, jenže nějaké negativní recenze se tam přece jen objevily, a proto se vás chci zeptat na váš názor, vaše zkušenosti s tímto obchodem. Má cenu odsud objednávat výše zmíněné hry? Nebo mi doporučíte raději jiný obchod? Jde mi skutečně jen o tyto dvě hry. Díky moc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Děkuju moc. Já četl v jedné recenzi, že zboží dodávají poškozené a že je s nimi špatná komunikace... Ono mi to přišlo divné, jelikož ceny her jsou tam senzační, ale asi to stejně zkusím... Jde mi jen o 2 hry a na heurece je nějaká garance nákupu, takže to vyzkouším... Díky :) Pak dám vědět, jak jsem dopadl... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu