Yawimaya Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 (upraveno) ahoj, urcite uz jste zaregistrovali nově vycházející ps3 mmo hru dust514, která je propojena s legendární mmo PC hrou EVE Online... více info zde momentálně je hra ve fázy uzavřeného beta testu a já měl to štěstí že jsem se do něj dostal 8) chtěl jsem tedy vyzjistit kolik lidí to tu už hraje a případně bych rád někoho potkal ve hře a zahral si společně :psp: uplně ideální by bylo najit nějakou českou korporaci :D malem bych zapoměl že hra je zcela ZDARMA! Upraveno Prosinec 28, 2012 uživatelem Yawimaya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 zdar, já to občas hraju, ale v betě už moc ne :) čekám až to rozjedou na full, pak se do toho nejspíš zase pustim.. o český korporaci nevim, to bude asi oříšek to moc lidí hrát asi nebude :) vim jen o sobě a dvou slovácích jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 proc myslis ze to tu moc lidi hrat nebude? :) jinak slysel sem naky zvesti o tom ze open beta by mela bejt uz ted v lednu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Ja to budu hrát nebo aspon vyskousím az budu mit ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Yawimaya: tak pomalu každej čech má v hlavě jen buď BF nebo CoD :) prostě standart a když je něco novýho tak nezájem.. a ještě když to vypadá tak šeredně oproti nim :) což mě vůbec nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Prosinec 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 razi: no pockej... beta sice neni zrovna lahodici oku ale myslim ze az to vyjde tak ta grafika bude o dost lepsi.. nebo aspon v to doufam!! :D taky hraju BF ale tohle me chytlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shivaj Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 (upraveno) Cus tento vikend probehl na islandu EVE/DUST514 fun fest poradanej kazdorocne CCP kde bylo nekolik prednasek o vyvoji dustu a toho co nas v nejblizsi budoucnosti ceka mimo jine upgrade grafiky kterej by mel bejt 6 kvetna a 14 kvetna by mely vypustit do sveta ostrou verzi. kdo umi anglicky muze zasadni prednasku o dust skouknout zde: http://www.twitch.tv/ccp/c/2204060 Beta je jiz open takze kdo ma zajem muze se prihlasit a skusit si to zdarma samozrejme kdo mate zajem link pro free registraci zde. Jinak hraju to taky hraju momentalne v cesky korporaci CHON zatim nas mercenary moc nejni je to stara EVE online korporace takze az pujdou transferovat isky z eve do dustu tak nas financne suportnou to je jasna vec. Upraveno Duben 29, 2013 uživatelem Shivaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Červen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 2.7.2013 bude nasazen novej patch ve kterym bude pridan novej dropsuit a plno dalsich veci ;) kdo by mel zajem hru vyzkouset zde se muze registrovat ZDE (prez tento link obdrzite Booster) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 kdyby mel nekdo zajem si s nama obcas zahrat urcite piste! hrajem skoro kazdy den ve squadu s par lidma... ale cechu a slovaku je nas opravdu jen hrstka tak urcite napiste! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.