triss Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Ahoj.. Pro všechny ty, kteří třeba nevědí a měly by zájem.Ostatní mě prosím hned nekamenujte. Upřímně. Potřeboval bych trochu místa na dropboxu, tak pokud by měl někdo zájem a používá android, nebo by chtěl mít prostě úložiště na netu na nějaké své zálohy , tak stačí kliknout na můj link a ihned získá o 500mb více a já je získám také.Nikdo nemusí mít žádný strach, že bude něčím nějak vázaný.Jsou i jiná úložiště, ale mě prostě nejvíc sedí DROPBOX. Androidí Aplikace Titanium Backup pro kompletní zálohu vašeho mobilu, spolupracuje přímo s DROPBOXem a pokud chcete, tak zálohuje Váš systém přimo na tomto úložišti.Tudíž si můžete zálohu kdykoliv stáhnout a telefon obnovit. Samozřejmě z jakéhokoliv PC či mobilu po zadání vašeho jména a hesla. 1. Nejprve se registrujte. Zde vyplníte jméno, příjmení, email a zvolíte si heslo. (jméno samozřejmě nemusí být reálné, mailová adresa ano) 2. Po registraci vám bude nabídnuto stažení desktopového klienta. 3. Hned po registraci máte účet s 2 GB. Dropbox ale nabízí váš učet navýšit. Instalací klienta do svého PC nebo mobilu můžete získat 250 MB. Přehled všech úkolů nalenete v záložce GET STARTED. Ukol je např. uploadnutí jediné fotky a zíkáte dalších 250 MB atd atd.Je na každým kolik si vybuduje místa.Gratis se dá vybudovat myslím 16GB , což bohatě stačí (Doživotně). Další předností Dropboxu je, že libovolnou složku nebo soubor můžete sdílet mezi své přátele. Nedávno začal spolupracovat i s Facebookem a umožnil skupinám sdílet své soubory. Dropbox patří do skupiny tzv. webových úložišť pro jakékoliv zálohy, které jdou posílat jak z PC, tak z mobilu. Zde můj link pro okamžité získání 2.5GB volného úložiště. http://db.tt/ytM1mkI4 PS : Pokud by potřeboval někdo nějak pomoct, tak se stačí ozvat a rád pomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 LOCK Děkuji za účast.Mám již plno a více se už nenačítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Ahoj, taky bych potreboval pridat trochu mista, slo by se jeste nejak domluvit? mam si zalozit vlastni topic? :D diky Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.