xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 začal jsem uvažovat že bych začal dělat průvodce do her, prozatím psp, ps1,ps2,x360, nds a gba, na požádání dle zájmu, otázkou je jestli je zájem, průvodce by byli kompletní co by to šlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Pekne von, to by bylo dobry...obcas se hodi rada, kdyz se nekde kousnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 pište i hry o které by byl zájem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Myslim, ze by to mnoho lidi ocenilo. Existuji hry, ktere svou slozitosti mohou odradit mene zkusene hrace a ti se pak pripravi a skvely herni zazitek. Me uz podobny pruvodce (byt vetsinou v EN verzi) mnohokrat pomohl. Ja osobne bych moc ocenil pruvodce hrou Disgaea: Afternoon of Darkness - ale rovnou rikam, ze tohle by byl "prekladatelsky orisek" v plnem slova smyslu. Je to hodne komplexni hra (i kdyz to tak mozna nevypada) a hodne veci vam v ni muze uniknout. IMHO si myslim, ze je jeste lepsi, nez Johanka a Final Fantasy Tactics, ale je o neco mene pristupna. Ja ji hral jen chvilku na PS2 a uz se nani chystam na PSP. Sam se obavam, ze mi v ni spousta moznosti unikne:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 disgaea: teď jsem si stáhl jeden díl na ps2 a na psp ho myslím už taky mám, ale ještě jsem neměl čas hrát, konzolí je moc a danteho den má bohužel taky jen 24 hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Pekne von, to by bylo dobry...obcas se hodi rada, kdyz se nekde kousnu... dobrej nápad, ale bude tzo hodně práce ! pokud to bnudeš psát sám !8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.