Sabii Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 (upraveno) Ahoj všichni consolisti :) moc prosím o vyplnění mého dotazníku k bakalářské práci. Jedná se o online hráče a jejich temperament. Moc mi pomůže, když dotazník rozkliknete a vyplníte, nezabere to víc jak pět minut a já vám budu velmi vděčná :) Děkuji všem! http://login.oursurvey.biz/7131 Upraveno Prosinec 30, 2012 uživatelem Sabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Done doufam ze ti to pomuze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 A je to! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Super, děkuji moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 uff, to bylo otázek.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Tak hlavně, že jsi to zvládl :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 že bychom vyčerpali potenciál fóra? Pojďme ještě, kdo neodpověděl :P "up up" :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Vyplněno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Taky vyplněno :D doufám že nevadí můj věk (14) :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CantorCZ Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Vyplněno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 šikovní :P a věk nevadí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 OK, 50 otázek vyplněno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safari Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 WOW, Já ti dam pět minut :), ale je to hotovo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Tak a máš to tam 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Leden 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Safari : :D tak to se omlouvám...já to stihla za cca 5 minut, ale je pravda, že jsem ten dotazník znala a navíc jsi to vyplňoval určitě svědomitě :P Jinak všem děkuji, blížíme se s vyplňováním pomalu do cíle a každá pomoc je přínosná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Vyplněno. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Uff bylo to dlouhy, ale mam to za sebou :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.