Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nákup xboxu360 v roce 2013


Burns

Otázka

Dobrý den, rád bych znal názor těch, kteří se o konzole zajímají dlouhodobě. Uvažuji o koupi xboxu360, protože mě nadchnul kinect, který jsem si vyzkoušel.

Rád bych se zeptal na několik otázek. Myslíte si, že se vyplatí v lednu, únoru 2013 ještě kupovat nový xbox360 s kinectem, nebo raději shánět starší stroj vzhledem k tomu, že v roce 2013 má

údajně vyjít nový xbox? Pokud bych kupoval nový, myslíte si, že mám čekat na nějaké povánoční snížení cen, nebo ty ceny jsou celkem stabilní bez ohledu na Vánoce?

Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Vím že to psal ke kinectu ale tak kinect jinak než s xboxem nespustíš ;) A ještě mě napadlo pokud jste u xboxu jen kvůli kinectu, tak si kupte WII, tato konzole je přesně specializovaná na pohybové hry, než to kinect je bych řekl takový odvar pro malé děti které xbox nudil, tak jim rodiče dokoupili kinect.. Nebo tedy nově WIIu ale to se mi moc nelíbilo, nic moc nového snad jen ten tablet pomocí kterého se konzole ovládá, to je můj osobní názor. Takže se prostě rozhodněte podle toho co vám bude vyhovovat nejvíc, doporučuji všechny konzole vyzkoušet a nejlépe ne na 5 minut v obchodě ale na nějakou hodinku hraní u přátel,pokud máte možnost tedy, po té si budete jistý co opravdu chcete..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Vím že to psal ke kinectu ale tak kinect jinak než s xboxem nespustíš ;)

A preto si napisal: "Koupit použitý stroj a nejlépe PS3 :D Ale pokud vás zaujal xbox tak to zkuste,..."

:D :D :D

Aby sme boli presnejsi, tak pohybove ovladanie u Wii je nieco ine ako ovladanie cez Kinect...a to ho asi zaujalo. Ale ako aj pises, tak to ovladanie ciste telom je obmedzene na zanre a system hier. Jednoduchych hier!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Právě, myslím si že na to že jsou již 6 let staré tak mají pořád pěkný výkon a grafika v HD na HD televizi je pro mě dostačující.. Navíc nechci házet každý půl rok 5K jen za komponenty abych rozchodil nové hry na nějaké přijatelné detaily.. Další argumenty ke konkurenci PS3/Xbox/Wii no třeba PSN neplatím za rok ;) dále také nově PS+ spousta plných kvalitních her za cenu předplatného, Blu-ray mechanika - box má DVD.. + pro xbox jsou pálenky, nicméně o pálené hry nestojím navíc je to na úkor online hraní, za to mi to určitě nestojí, ps3 mám částečně kvůli tomu abych mohl hrát online,hlavně s kamarády. Navíc pro toho kjdo chce pohyb může zkusit move, mě tohle neláká a kdybych to chtěl tak stejně do toho nejdu ani do kinectu, ale koupím jednoznačně WII které má jedno velké plus a to že nyní stojí 3K nová konzole se hrou ;) Nic, tohle je můj názor napsaný ve zkratce.

PS : Zatím jsem nenarazil na jediný zápor u PS3 kromě drahých her jak je tomu i u boxu.

Upraveno uživatelem hosanek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Poniektori pisu, ze Xlive je lepsie, ked je aj platene (skor lepsie kvoli tomu, ze je platene)...mozno pre niekoho zaujimavejsi X360 aj kvoli hraniu kopii :)

P.S. tak v tom mas pravdu, ked ti je grafika dostacujuca...Inak Wii by som ja uz nebral, tam je grafika este horsia, nez pri X360/PS3 :D potom mozeme velke TV pozahadzovat :D

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky za názory. Zkušenost mam pouze s Xboxem, a proto jsem o PS3 ani moc nepřemýšlel. Myslíte, že Move by byl lepší než Kinect? Pro xbox mluví to, že nemusím mít nic v ruce, ale zase jsem slyšel, že PS3 s Move je údajně přesnější (realističtější). Moc se v tom nevyznám, ale myslel jsem, že jedničky na trhu jsou xbox a PS3, a že Wii je až za nima a někde jsem i četl, ze Wii dost pokulhavá s grafikou za Xboxem a PS3. Nebude výběr titulu pro Wii omezenější než u PS3 a Xbox? Nemám v plánu hrát jen pohybové hry, ale i ty klasické. Na druhé straně, kdyby mě tak nebavil ten kinekt, ta zůstávám u PC, kde si občas něco zahraji. O té Wii konzoli si ještě něco přečtu.

Jinak asi máte pravdu, že v případě koupě xboxu, bude lepší koupit zboží z druhé ruky. Inzerátů je na netu dost. Někdy zajímavé ceny plus získam i některé hry k tomu. Tak původně jsem sem psal, zda koupit nový nebo starší xbox a teď se mi to komplikuje, zda vůbec xbox, nebo něco jiného :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No na tvojem místě bych si počkal, jednou za čas bývá akce xbox + kinect za 5 000 - 5 500.... Před vánocma byla na Alze... taky si myslím že pokud na E3 oznámí nový xbox tak ceny zas půjdou dolů, záleží jen na tobě jak rychle ho chceš. (E3 bývá v létě)

Co se týče toho Wii, toje graficky opravdu daleko za xboxem a jde tam o pohybové hry. Takže jedině když chceš hrát pohybovky... to nadšení z Kinectu ti asi zas až tak dlouho nevydrží... mě bavil asi 2 týdny teď si ho zahraji jenom vyjímečně nebo když je nová hra, popřípadě když to někdo chce zkusit... Hlavně je na to potřeba hodně místa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Burns, konzoly su v podstate to iste. Takze ked nemas skusenosti s PS3, tak to je to iste ako X360 :D Lisia sa gamepadom (do ruk mi viac sadne xboxovy!), potom pohybovymi ovladacmi. Treba si uvedomit, ze Kinect je ciste ovladanie telom, takze normalne hry- strielacky atd. si Kinectom nezahras! Zato PSMove ak je hrou podporovane, tak ano, pretoze je to v podstate gamepad, kde ma aj pohybove ovladanie priblizuje sa to k PC mysi, takze aj FPSka sa tym daju hrat! Jednoducho na take hry potrebujes joystick na ovladanie pohybu! Kinect na to nie je urceny. Kinectom iba nejake jednoduche hry, ale gamepadom hras normalne hry.

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já nevím jak vy, ale třeba sportovní hry na WII mi příjdou super i když ta grafika je opravdu otřesná a na velké televizi je to až odpuzující, když vídíte všechno ve čtverečcích (klasika nintenda) tak pořád má WII něco do sebe. Já bych kinect jednoznačně nebral už kvůli tomu že si tam nezahraju FPSka!! Na move ano i když se mi občas zdálo že televize od senzorů reaguje trochu zpomaleně, jde to vidět i v trailerech. Na WII jsou FPSka také, ale s nimi nemám absolutně žádnou zkušenost. Nevím, v čem konkrétně by měl být Xlive lepší než PSN? Že se za něj platí xD? PSN nabízí několik možností zaplacení, stejně jako Xlive tedy kreditky,tuším převod a vouchery (ty používám já,je to jednoduché a když koupim v obchodě dostanu origo. krabičku zdarma xD).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To já musím zase řéct že do ruky mi padne a jsem na něj také zvyklý ten PSkový typ ovladání protože od PS2 jsem si zvykl s postupem času také na PSP, poté PS3 a nyní také PS Vita a to je všude téměř stejné - podobné. Několikrát jsem držel v ruce a hrál s Xboxovým controllerem, no a nebylo to vono,né že by se mi to nedrželo dobře nebo tak.. Ale, pořád jsem hledal PSkové prvky a hrozně mě štvalo když jsem je nenašel :( asi jsem si za ty léta jednoduše zyvknul na PS, i značka sony mi od jak živa byla sympatická a přišla kvalitní přes to že je to japonsko, no jako snad všechna elektronika teď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu