Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsichni,

Chtel bych se zeptat, jestli nekdo nemate stejny problem. Nejak se mi po vypnuti "smaze" parovani s gamepadem...

Pustim PS3, pripojim kabel naparuju gamepad, vse OK. Kdyz PS3 vypnu a opetovne zapnu pomoci ovladace je vse OK take.

Ale kdyz PS3 vypnu a chci zapnout ovladacem treba po 5 hodinach, tak se PS3 zapne, gamepad se nesparuje (porad blikaji vsechny ledky) a dokonce i PS3 nabehne do zvlastniho modu, musim pripojit gamepad kabelem, zmacnkout PS tlacitko a konzole se restartuje korektne.

Uz nevim, co s tim.

Poradite?

Odesláno
Jen maly dotaz jaky rozdil mezi orginal diskem a neorginal diskem?

No je to trosku slozitejsi :)

Mam Slim 160 a sem tam se stane, ze slysim piskavy zvuk (cca 2x do mesice) a nevim, od kud to muze vychazet (vse jede dal, zadne seknuti). Tak me napadlo vymenit disk...

A mel jsem doma jeden disk 20 GB (z xboxu 360 - ten jsem si menil za 120). Tak jsem pouzil ten.

Zapojil jsem, chtelo to update z flasky - provedeno, disk se zformatoval a nainstaloval dash. Vse chodilo OK, az na to parovani ovladace...

Nevim, jestli ten disk od "MS" nema nejak upraveny FW, boot record nebo tak neco a s PS3 se hada (u xboxu sli uspesne nahradit "MS" disky disky WD do kterych se flashoval jiny FW - z Fujistu Siemens).

Kazdopadne s diskem, se kterym jsem PS3 koupil se chyba parovani neprojevuje.

Odesláno

Ajo no to piskani muze delat lozisko na ventilatoru, staci kapka silikonove vaseliny a problem je vyresen na dost dlouho. Co se tyce toho disku tak si nemyslim ze to je tim, ze disk je z jine kosole anebo notasu proste ten dist to ma uz zasebou a chyba bude primo v nem. Zkusil bych ho dat otestovat na nejakem PC, softu na testovani disku je plny net pak popripade ho naformatovat znova na FAT32.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu