Jinsan Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Je tu někdo, kdo zkoušel připojit a ovládat tuto hru pomocí PS Vity? Nějak mi to nešlo se připojit, tak jestli mi někdo s tím poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Myslim že jsem viděl něco na PS Storu na propojení, stálo to asi 130,- , ale nejsem si jistej, jestli je to potřeba, moc jsem to nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Taky by mě to zajímalo. Mám PS3 na něm LBP2 z PS+ a Vitu, rád bych to určitě vyzkoušel pokud to jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Ja jsem to zkousel.na ps3 se musi spustit lbp a vitu pripojit pomoci kabelu k ps3 a na vite dat controller play.a na ps3 se vam zobrazi ze to chce stahnout nejakej balicek ze store ktery je zdarma.potom se to spoji, ale me to hned vykoplo a napsalo nejaky error a od te doby to nejde. Omlouvam se za chyby ale nejde mi moc psat na mobilu Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 (upraveno) Me to jede v pohode, zakoupil jsem ten Cross-Controler pack, stahly se mi dva soubory, jeden pro vitu, druhy pro ps3, pri propojeni vity k ps3 si to stahne cca550mb z lbp2 a pak uz staci jen mit spustenou ps3 s lpb2 a na vite cross controler pack, a hrat (bez kabelu normalne pres wifi) Doporucuji, zatim jsem zkousel hrat jen to dlc cross-controler, nevim jestli jde odehrat cela hra. Upraveno Leden 6, 2013 uživatelem valis1 fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Jde odehrát jen to DLC,protože v tom jsou nějaký speciální levely :) A já taky uvažoval,že si to koupím...tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jinsan
Je tu někdo, kdo zkoušel připojit a ovládat tuto hru pomocí PS Vity?
Nějak mi to nešlo se připojit, tak jestli mi někdo s tím poradí?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.